LOKALNO

Agape: Ove godine bez edukativnih tribina i zajedničke torte

Već sedam godina, travanj i svibanj su mjeseci koji se u Udruzi mladih Agape obilježavaju edukativnim tribinama.  Na ovaj način Agape slavi svoj rođendan, uz edukaciju i druženja, a na svakom rođendanu torta je neizostavna.

“Tijekom ovih godina smo se dotakli puno raznih tema, što onih zabavnih, pa do onih ozbiljnih i malo manje zabavnih. S nama su se družile mnoge poznate osobe s televizijskih ekrana, ali i mnogi anonimusi koji su ostavili veliki utjecaj na svoju okolinu. Drago nam je što kroz zabavu i opuštenu atmosferu možemo proširiti svoje vidike.

Za 2020. godinu smo imali puno želja i novih ideja koje smo s vama htjeli podijeliti. Nažalost, Covid-19 je stao na put edukativnim tribinama te ćemo ove godine rođendan Udruge mladih Agape imati bez proslave, bez edukativnih tribina i zajedničke torte.

Svoje ideje i pozivnice za goste ćemo nakratko spremiti u kutije da čekaju neka bolja, stabilnija i zdravija vremena, s nadom da ćemo u idućim projektima uživati kao i dosad”, priopćeno je iz Udruge mladih Agape.

VEZANO

PK Ljubuški učinio ovo mjesto jednim od najpopularnijih na letačkoj mapi (FOTO)

urednik

Vrijedan zapis na koji će se oslanjati buduća istraživanja o demografiji u ŽZH

urednik

Otvoreno pismo Ljubušaka: Zbog straha od korone, ocu mi nisu prepoznali srčani udar

urednik