LOKALNO

Iskustvo, mladost i obrazovanje na listama HDZ-a 1990 u Širokom Brijegu

Iako je Široki Brijeg godinama sinonim za vladanje HDZ-a BiH, ovogodišnji lokalni izbori mogli bi ponuditi zanimljivu borbu za prevlast u tom hercegovačkom gradiću, s obzirom da će se na političkoj sceni naći nekoliko solidnih opcija s hrvatskim predznakom. Jedna od njih je i ona HDZ-a 1990, koja je na svojim listama ponudila dosta kvalitetne kandidate.

Nakon što je istekao rok za predaju listi kandidata za lokalne izbore koji su zakazani za 15. studeni ove godine, analizirajući imena koja se nalaze na listama može se primijetiti i osvježenje koje je ponudio Gradski odbor HDZ-a 1990 Široki Brijeg na čelu s Draganom Rezićem Dukom.  

Antonija Banožić (Foto: bljesak.info)

Među imenima kandidata posebno se ističu mladi i obrazovani ljudi iskusni u svom političkom djelovanju, počev od nositeljice liste Antonije Banožić, aktualne vijećnice u Gradskom vijeću Širokog Brijega, kao i vijećnika Josipa Pinjuha, do bivšeg zastupnika u skupštini ZHŽ-a Denija Ćorića, koji je na izborima 2016. godine bio jedini protukandidat aktualnom gradonačelniku Miri Kraljeviću.

Deni Ćorić

U HDZ-u 1990 smatraju da su okupljanjem kvalitetnih kadrovskih rješenja na svojoj listi za Široki Brijeg svima dali do znanja da su kvalitetna opcija koja može donijeti promijene na bolje u Širokom Brijegu.

Josip Ćorić (Foto: sirokibrijeg.info)

-Imamo iskustvo, mladost i obrazovanje. Vjerujemo da je ovo veliko okupljanje na našoj listi za Široki Brijeg pravo rješenje za žitelje našega grada, poručili su iz GO HDZ-a 1990 Široki Brijeg.

VEZANO

‘NA BLEIBURGU IH JE SVE TREBALO POBITI’: Dodik iskreno o Bleiburgu – nema službene reakcije iz HNS-a!

urednik

Optužbe na račun HNS-a, Petrić ponudio ostavku

urednik

ILIJA CVITANOVIĆ: Još nisam čuo obrazloženje Čovića o Izbornom zakonu

urednik