DNEVNI LOKALNO

NEMARNO PONAŠANJE: Ostavljaju smeće za sobom…

Zatečeni nemarnim ponašanjem pojedinaca koji oko tvrđave hercega Stjepana, inače nacionalnog spomenika BiH, ostavljaju za sobom smeće, oglasili su se i iz Paragliding kluba Ljubuški.

„Na ovoj stranici se uvijek trudimo iznositi pozitivu i kreativnost. Smatramo da treba gledati u bolje sutra i boriti se za mjesto pod suncem i svoj komad neba, no ponekad, zaista, nije moguće ne spomenuti divljaštvo.

Ljubuški je mali grad i tu se skoro svi poznajemo po imenu. Nema smisla da moramo čitati naslove na portalima da je naše najdraže brdo krcato smećem, otpadom od limenki piva, plastičnih vrećica i slično.

Stvar je time još i gora što je na naslovnici dobro nam poznato mjesto, “bajta” ispod poletišta, koju smo izgradili prije par godina. Ideja je bila imati mjesto za druženje, odmor “parawaiting” kada na startu uvjeti nisu povoljni za letenje.

Ne treba spominjati da su putokazi za kulu Herceg Stjepana bili išarani sprejom prvi dan nakon postavljanja, da je veliki pano projekta “Theme medieval” bio izmotan kao da ga je tenk pogodio itd…

Ponekad se pitamo je li ovo normalno ponašanje i dokad će to evolucijski trajati, jer evo već je prošlo preko 2,500 godina otkako je Demokrit shvatio da postoje neke male čestice koje se zovu atomi, a neki još ne znaju da se limenka piva ne baca preko ramena, nego se odlaže u kantu za smeće“, stoji u reagiranju Paragliding kluba Ljubuški.

VEZANO

JOSIP ŠARAC: Bundesliga je rukometni NBA i moja želja

urednik

Mjere pomoći u Ljubuškom: Danas isplaćeno 106.070,00 KM – prijave još traju

urednik

Ljubuški će za komunalno gospodarstvo izdvojiti milijun maraka

urednik