DNEVNI LOKALNO

Poznato tko će u Mostaru provjeravati ugostiteljske objekte

(Foto FENA/Mario Obrdalj)

Stožer civilne zaštite Grada Mostara na redovnoj sjednici u srijedu usvojio je zaključak da se uputi nalog Službi inspekcije Grada Mostara koja treba žurno provjeriti je li propisno urađena protuepidemiološka dezinfekcija ugostiteljskih objekata koji su ublažavanjem mjera krenuli s radom.

Predstavnici Stožera razgovarali su o aktivnostima koje se trebaju poduzeti nakon što je uslijedilo poboljšanja stanja kada je u pitanju pandemija.

U sklopu pripreme za otpočinjanje rada vrtića, Stožer civilne zaštite Grada Mostar donio je zaključak kako je potrebno također izvršiti protuepidemiološku dezinfekciju objekata.

“Za one vrtiće koji su već obavili pripremne aktivnosti u cilju stvaranja preduvjeta da djeca mogu u njima boraviti te su već izvršili protuepidemiološku dezinfekciju objekata i svih prostorija, potrebno je da se u suradnji s Epidemiološkom službom Doma zdravlja izvrši kontrola urađene dezinfekcije” poručuju iz Stožera.

Podsjetili su građane kako je još uvijek na snazi Odluka o proglašenju stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa na području Grada Mostara od 18. ožujka, te da je i dalje potrebno preventivno djelovati i odgovorno se ponašati kako bi situacija ostala stabilna i povoljna.

VEZANO

Muškarac u Mostaru imao infarkt u vožnji, preminuo na cesti

urednik

IZETBEGOVIĆ U MOSTARU: Prave se nove džamije diljem BiH, a skoro sve stare su obnovljene

urednik

Predstavljena knjiga Avde Hume ‘Moja generacija’

urednik