SVAŠTA Vijesti iz svijeta

Nakon pet dana potrage u starom nacističkom bunkeru otkriveno tijelo mlade majke – ubijena je

Bianca S. (26) nestala je prije pet dana. Njezino je tijelo pronađeno u bunkeru u blizini Oranienburga (Brandenburg) u ponedjeljak navečer. Kako je rečeno iz policije, ubijena je.

Stari nacistički bunker Karo Ass blizu Oranienburga skriven je u šumii prekriven je mahovinom.

U ponedjeljak navečer oko 22 sata radnici monteri slučajno su pronašli jezivo otkriće. Tijelo mlade žene koje je ležalo u hodniku bivše SS stanice. Mrtva žena je Bianca S. (26), majka petogodišnjeg sina, koja se službeno vodi kao nestala od prošle subote.

“Vanjske vidljive ozljede govore da je riječ o ubojstvu.”, kazala je glasnogovornica policije Dörte Röhrs za Bild.

Bianca S. posljednji put je viđena na željezničkoj stanici Oranienburg u četvrtak popodne. Prema riječima prijatelja, bila je na putu do liječnika. U 14 sati nije se pojavila na sastanku tima na svom radnom mjestu . U 16 sati nije došla ni po sina u vrtić – kao i obično.

Prijateljica je postala sumnjičava kad se Bianca S. nije pojavila u ranoj smjeni ni u petak ujutro.

Isprva su prijatelji, poznanici i rodbina sami tražili mladu majku.

Ali kad ni u petak od Biance nije bilo tragova života, i nikome se nije javila, roditelji su postali nervozni. Napokon, u subotu u 12.15 sati policija je zaprimila prijavu za nestalu osobu.

Službenici su je tražili u Lehnitzseeu i Grabowseeu, a prema istražiteljima, Bianca S. zadnji je put bila u ulici Bernauer Strasse u Oranienburgu. To je 6 kilometara dalje od mjesta pronalaska tijela do mjesta na kojem se u podne oprostila od svoje prijateljice.

Tijelo mlade žene u srijedu će biti pregledano na Odjelu sudske medicine. Ubojici zasad također nema ni traga. Glasnogovornica policije Röhrs je izjavila : “Još nismo uspjeli identificirati osumnjičenog.” Provjerene su sve adrese za kontakt Biance S. ali bez uspjeha.

Izvor: Fenix-magazin