FILM Zabava

Atraktivna mlada Zagrepčanka nedavno je odselila u Sarajevo

Perspektivna glumica Tara Thaller već nekoliko mjeseci ljubi mladog kolegu Farisa Pinju, kojeg je upoznala na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Iako je do sada o ljubavi bila dosta tajnovita, lijepa Zagrepčanka odlučila je podijeliti malo intime s obožavateljima, ipše Tportal.hr.

Gledatelji su je imali prilike upoznati tijekom RTL- ova projekta ‘Pogrešan čovjek’ , a zatim u serije HBO-a ‘Uspjeh’, no mnogima je za oko zapleta tek u HRT-ovom showu ‘Zvijezde pjevaju’ kada je odnijela pobjedu sa svojim mentorom Dinom Jelusićem.

Atraktivna mlada Zagrepčanka nedavno je odselila u Sarajevo, gdje je upisala Akademiju scenskih umjetnosti. Tamo joj se dogodila i nova ljubav. Razvila je osjećaje za mladog kolegu Farisa Pinju, s kojim je u sretnoj vezi. O ljubavi do sada nije imala naviku govoriti u medijima, no za novi broj magazine Gloria oslobodila se i kazala što osjeća prema Farisu.

‘Mogla bih zamisliti bolja vremena u kojima bih više uživala, ali kao što sam rekla, mislim da su se kriteriji smanjili i da je šetnja šumom zamijenila putovanje u Pariz. Jedno drugom smo potpora i zahvalna sam na tome jer vjerujem da bi mi bilo teže prolaziti kroz sve ovo bez Farisa’, rekla je 22-godišnjakinja.

Već nešto više od mjesec dana Tara boravi u Zagrebu, gdje se vratila zbog novonastale situacije u svijetu. Predavanja odrađuje digitalnim putem iz svog zagrebačkog stana u kojemu je nedavno doživjela jači potres.

‘Bila sam u Zagrebu i zgrada nam je pretrpjela neke štete, ali smo imali sreće i svi smo dobro. Ono što me iznenadilo u cijelom iskustvu je brzina kojoj sam reagirala i potrčala prema nosivom zidu u stan koji je bio kat niže. Mamine riječi od prije više godina odjednom su mi odzvanjale u glavi i to mi je bio jedini cilj. Par minuta nakon potresa osjetila sam glavobolju i grčeve u želucu iako sam se psihički osjećala u redu. Svaki sljedeći potres tog dana veoma me uzrujao, ali sam se sama sebi smijala kad sam se sjetila da sam na pitanje “Što bi uzeo iz kuće u slučaju katastrofe?” odgovorila mobitel, album za slike ili nešto slično, a u stvarnosti sam istrčala u čarapama ostavivši sve za sobom’, rekla je.

Objasnila je da joj nedostaje Sarajevo, kolege i predavanja, ali i novi glumački projekti. Kazala je da trenutno na mašta o dalekim putovanjima, već da se jedino nada da će biti u prilici ovo ljeto provesti na Jadranu.