MUZIKA VIDEO

Tri fenomenalne nove glazbene suradnje

Portal Life.ba vam donosi tri nove glazbene suradnje koje su u roku par dana postale svjetski megapopularne. Radi se o Davidu Gueetti koji je snimio pjesmu s najaktualnijim glazbenicima Latinske Amerike, potom o dvije kraljice hip hopa Cardi B i Megan Thee Stallion, te o pop zvijezdi Avi Max koja je udružila snage sa kantautorom Lauvaom i repericom Saweetie. Poslušajte… 

David Guetta & HUMAN(X) – Pa’ La Cultura 


David Guetta, HUMAN (X) i trenutno najaktualniji glazbenici u Latinskoj Americi udružili su snage i snimili pjesmu sezone. Pjesma čiji je ritam začinjen južnoameričkim štihom i koja donosi sjajan mix različitih vokala i stilova, nesumnjivo će podignuti raspoloženje gdje god se zavrti, a pritom će pomoći i potrebitima jer svi prihodi bit će proslijeđeni u dobrotvorne svrhe, objavio je Dancing Bear.
Pjesmu autorski potpisuju Abraham Chamorro Mateo, Thom van der Bruggen, Sofia Reyes, Rafael Junior Castillo Torres, Pablo Batista, Nathan Cunningham, Marco Masis, Marc Raymond Ernest Sibley, Manuel Turizo, Jazelle Paris, James Lavigne, Gabriel Eugenio Rodriguez Morales, Gabriel Enrique Pizarro Pizarro, Felix Gerardo Ortiz Torres, Eduardo Mario Ebratt Troncoso, David Guetta, Cristina Chiluiza, Carlos Mario Guerrero Juarez, Carl Falk, Brandon Michael Green, Ariadna Thalia Sodi Miranda Mottola, Alejandro Borrero. 

Cardi B feat. Megan Thee Stallion – WAP 


Dvije kraljice hip-hopa okupile su se prošli petak i servirale nam novu blistavu suradnju. Cardi B i Megan Thee Stallion predstavile su “WAP” taman na vrijeme za vikend, a kao što se i očekivalo, radi se o vrućem plesnom hitu.
Ovo je ujedno prvi singl Cardi B nakon uspješnog prošlogodišnjeg uratka naslova “Press”, dok je Megan radio postaje osvojila remixom pjesme “Savage” na kojem joj se pridružila neponovljiva Beyoncé. Pjesma je u svibnju ove godine zasjela na tron Billboardove ljestvice Hot 100 te ne silazi s aktualnih ljetnih playlista. 

Ava Max – Kings & Queens Pt. 2 (feat. Lauv & Saweetie)

 

Globalni hit “Kings & Queens” talentirane pop zvijezde Ave Max u ovom trenutku već se tjednima nalazi na broju jedan najemitiranijih singlova u Europi i bilježi preko 340 milijuna streamova. Sada je ovaj singl dobio svoj nastavak u vidu nove suradnje Ave Max, kantautora Lauva i reperice Saweetie koja je objavljena pod naslovom “Kings & Queens Pt. 2”. Autori pjesme su Amanda Ava Koci, Henry Walter, Nadir Khayat, Jakke Erixson, Mimoza Blinson, Hillary Bern-stein, Madison Love, Brett McLaughlin i Desmond Child.