ZVIJEZDE

Bila je najljepše lice na svijetu, a danas je jedna od najomraženijih žena Hollywooda

Zahvaljujući suđenju s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom i činjenici da su suđenje pratile kamere, a time i cijeli svijet, Amber Heard postala je jedna od najomraženijih žena u Hollywoodu. Proteklih nekoliko tjedana Amber Heard, donedavno poznata kao bivša supruga Johnnyja Deppa i zgodna Mera iz Aquamana, danas je predmet vrijeđanja, ponižavanja i hejta na društvenim mrežama koji je dosegnuo nevjerojatne razmjere.

U članku koji je objavljen prije nekoliko dana, New York Times se pozabavio mržnjom prema Amber Heard te su zaključili da ogromna količina mržnje prema njoj u javni prostor dolazi zbog stotina profila na TikToku i YouTubeu koji se bave slučajem Depp-Heard, piše Index.hr.

“Ako pratite suđenje na društvenim mrežama, malo je vjerojatno da ćete uopće naići na bilo što pozitivno o Amber Heard”, piše New York Times.

Na hejt komentare na račun Amber Heard koji se sada broje u milijunima utjecala je i činjenica da se suđenje prenosilo uživo na YouTubeu te su svi korisnici mogli raspravljati o onom što vide, a promatrači stvoriti svoj dojam o slučaju iako nitko od njih nije mogao izravno utjecati na ishod.

Da je Amber posljednjih tjedana skupila milijune hejtera svjedoči i peticija koja je pokrenuta kako bi se njezina uloga u Aquamanu 2 potpuno povukla iz filma. 4.558.086 ljudi do sada je potpisalo peticiju da se Heard ukloni iz filma, a ekipa koja je peticiju pokrenula ima u cilju skupiti 6 milijuna potpisa.

Amber Heard je tako od žene s najljepšim licem na svijetu i aktivistice za prava žena za nekoliko godina postala jedna od najomraženijih žena u Hollywoodu, a ako gledate komentare na internetu, i jedna od najomraženijih žena na svijetu.

VEZANO

Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard: Mora mu platiti 15 milijuna dolara!

urednik

Amber Heard na stupu srama, priznala je da je lagala: ‘Nisam uplatila milijune dječjoj bolnici…‘

urednik