ZVIJEZDE

Britney Spears želi još jedno dijete

Nekadašnja teen senzacija Britney Spears s bivšim suprugom Kevinom Federlineom dijeli dva sina, a izgleda da je u 39. spremna na još jednog nasljednika. Sa svojim mlađahnim dečkom priželjkuje bebicu, no jedna joj stvar remeti planove

PjevačicaBritney Spears sasvim je otvoreno odlučila u medijima progovoriti o svemu što joj je na duši. Priznala je da želi još jednu bebu, da želi prinovu sa svojim sadašnjim partneromSamom Asgharijem.

Međutim, u njezinom planu pokolebao ju je otac Jamie Spears, koji od početka njezine karijere donosi u svemu odlučuje umjesto nje. Tijekom suđenja na kojem vodi bitku s vlastitim ocem, optužujući ga za to da je od početka karijere držao sve konce njezina života u svojim rukama.

Tijekom jedne od parnica Britney je otvoreno priznala da je još prošle godine željela ostati trudna i dobiti dijete sa Samom, no njezin otac protivio se toj odluci.

Naime, Jamie Spears od početka vodi brigu o karijeri svoje kćeri te je danas 38-godišnja pjevačica izuzetno privržena njemu i njegovom mišljenju. Postao je njezin glavni savjetnik nakon njezinog sloma 2008. godine te od tada donosi sve odluke za nju. Prošle godine čak se prijavila u psihijatrijsku ustanovu nakon što je njezin otac obolio i zamalo preminuo.

No, izgleda da su se stvari okrenule te je Spears sada odlučila uzeti konce u svoje ruke. Inače, Britney dijeli dva sina tinejdžera sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom od kojeg se razvela 2007. nakon tri godine braka.

VEZANO

Britney Spears moli sud da ukine skrbništvo: Samo želim nazad svoj život

urednik