ZVIJEZDE

Čime se hrani Jennifer Lopez

Osim napornih treninga koji nikada ne preskaču, nekadašnja zvijezda Yankeesa i latino glazbena diva imaju strogo kontrolirani režim prehrane. Upravo tom rasporedu kojeg se drže skupa Jennifer Lopez i Alex Rodriguez mogu zahvaliti nevjerojatno dobar izgled i fit figure.

Gotovo da ne prođe tjedan a da zvjezdani par Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza ne vidimo na ulasku u teretanu u kojoj su već dobili i posebni tretman, pa je smiju koristiti i za vrijeme koronavirusa. Jedan su od sinonima zdravog načina života koji potiče aktivnost, a rezultati ne manjkaju, piše Tportal.hr.

Nevjerojatni trbušnjaci 50-godišnje latino glazbene dive kraj kojih bi se posramile i duplo mlađe djevojke mnoge ostavljaju bez teksta. No, osim sportske aktivnosti, dio zasluga odlazi i na pravilnu I uravnoteženu prehranu. Ako ste se pitali kako točno izgledaju obroci ovog slavnog para, sada je i to poznato.

Njihov sada već bivši osobni kuhar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dvije godine otkrio je kako se hrane i što se uvijek nalazi u njihovoj kuhinji.

‘U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, no djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća’, rekao je chef. Kada je riječ o doručku, u kući Rodriguez- Lopez on se nikada ne preskače.

‘Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate’, rekao je te dodao:

‘Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih’.

Ručak nije uvijek obavezan obrok u ovom domu budući da su jako zaposleni, a ponekad pojedu nešto i vani. No za večeru se cijela obitelj skupi oko stola.

‘Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u tjednu uvijek je takozvani dan tacosa’, otkrio je chef Fernandez.

Ono što je posebno naglasio je da Jennifer uvijek brine da ne nestane hrane u njezinu domu. Spremište s hranom uvijek je puno zaliha. Njoj i njezinu zaručniku to je od posebne važnosti kada su na dijetama pa imaju poseban režim prehrane.

VEZANO

Hrana uz koju ćete prštati od energije

urednik

Kvalitetan obrok čuva zdravlje!

urednik

Ovo je najgora hrana za vaše zdravlje

urednik