ZVIJEZDE

Čime se hrani Jennifer Lopez

Osim napornih treninga koji nikada ne preskaču, nekadašnja zvijezda Yankeesa i latino glazbena diva imaju strogo kontrolirani režim prehrane. Upravo tom rasporedu kojeg se drže skupa Jennifer Lopez i Alex Rodriguez mogu zahvaliti nevjerojatno dobar izgled i fit figure.

Gotovo da ne prođe tjedan a da zvjezdani par Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza ne vidimo na ulasku u teretanu u kojoj su već dobili i posebni tretman, pa je smiju koristiti i za vrijeme koronavirusa. Jedan su od sinonima zdravog načina života koji potiče aktivnost, a rezultati ne manjkaju, piše Tportal.hr.

Nevjerojatni trbušnjaci 50-godišnje latino glazbene dive kraj kojih bi se posramile i duplo mlađe djevojke mnoge ostavljaju bez teksta. No, osim sportske aktivnosti, dio zasluga odlazi i na pravilnu I uravnoteženu prehranu. Ako ste se pitali kako točno izgledaju obroci ovog slavnog para, sada je i to poznato.

Njihov sada već bivši osobni kuhar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dvije godine otkrio je kako se hrane i što se uvijek nalazi u njihovoj kuhinji.

‘U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, no djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća’, rekao je chef. Kada je riječ o doručku, u kući Rodriguez- Lopez on se nikada ne preskače.

‘Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate’, rekao je te dodao:

‘Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih’.

Ručak nije uvijek obavezan obrok u ovom domu budući da su jako zaposleni, a ponekad pojedu nešto i vani. No za večeru se cijela obitelj skupi oko stola.

‘Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u tjednu uvijek je takozvani dan tacosa’, otkrio je chef Fernandez.

Ono što je posebno naglasio je da Jennifer uvijek brine da ne nestane hrane u njezinu domu. Spremište s hranom uvijek je puno zaliha. Njoj i njezinu zaručniku to je od posebne važnosti kada su na dijetama pa imaju poseban režim prehrane.

VEZANO

Hrana uz koju ćete prštati od energije

urednik

Potresna ispovijest J.Lo: ‘Kad sam bila dijete, mama je znala ubiti Boga u meni, s 18 sam otišla od kuće‘

urednik

Samo prirodno: Jennifer Lopez ovih dana nosi lepršave kovrče

urednik