ZVIJEZDE

Jedna od najseksi žena svijeta opet slobodna

Megan Fox i Brian Austin Green se rastaju nakon gotovo 10 godina braka. Glumac najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji ‘Beverly Hills 90210’ potvrdio je u svojoj podcast emisiji ‘… with Brian Austin Green’ da su on i Megan s kojom ima troje djece krenuli svatko svojim putem. U javnosti se oglasio nakon što je glumica iz Transfomersa viđena u društvu Machine Gun Kellyja, američkog glazbenika, prenosi Jutarnji.hr.

U podcastu je na samom početku svojim gledateljima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugoga krajem prošle godine kada je ona napustila SAD radi snimanja filma ‘Midnight in the Switchgrass’ sa 30-godišnjim pjevačem reperom. Ističe da se stvari nisu puno promijenile kada se ona vratila sa snimanja.Potpuno otvoreno je na podcastu ispričao kako je supruzi dao nekoliko tjedana da dođe sebi nakon izbivanja i vrati se u normalan život, a potom su započeli otvoreni razgovor o njihovu braku.

– Rekla mi je da je shvatila kada je bila izvan zemlje da se ondje sviđala sama sebi više i da bi misli da bi vrijedilo krenuti tim putem, prisjetio se Brian razgovora.

– Bio sam šokiran i uzrujan, ali ne mogu biti ljutit na nju jer nije ona tražila da se tako osjeća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osjećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili se razdvojiti na neko vrijeme. I tako smo napravili, otkrio je.

– Imali smo predivnu vezu i uvijek ću je voljeti i znam da će ona voljeti mene, rekao je Green.

U Hollywood razvodi često završavaju na ružan način, u gorkoj svađi i prepucavanjima, a oni su znali da ne žele ići tim putem.

Brian i Meghan imaju tri sina – Journeyja Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

– Izgradili smo divnu obitelj i odlučili smo da ne želimo to izgubiti. Zauvijek želimo biti prijatelji i zajednički odgajati djecu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na djecu.

Brian je također istaknuo da se između njih nije ispriječila treća osoba, a potom se osvrnuo na glasine o Megan i pjevaču.

– Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od stvari koje mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti. Ne želim da ljudi misle da su oni zli, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina. Ovo nije ništa novo za nas.

Brian Austin Green na kraju nije isključio mogućnost pomirbe.

– Tko zna je li ovo doista kraj putovanja. Pred nama je dugačak život. Krenuli smo svaki svojim putem, možda se opet susretnemo, možda ne. Ne znam, ne želim raditi prognoze.

Ovo nije prvi prekid Megan i Briana. Susreli su se na snimanju serije ‘Hope i Faith’ 2004., kada je ona imala 18 godina, a Green 30. Odmah su osjetili privlačnost.

Bili su tada u vezi dvije godine, zaručili se u studenome 2006., ali su sve otkazali u veljači 2009. Godinu dana kasnije opet su se zaručili i vjenčali se nedugo potom. Bilo je to 2010.

Imali su već dva sina kada je Megan 2015. zatražila razvod, a prema navodima tabloida, nisu mogli sukladiti privatni i poslovni život.

Nekoliko mjeseci bili su razdvojeni, a potom su objavili da očekuju treće dijete i pomirili se sljedeće godine,

Brian Austin Green prošle je godine izjavio da je Megan fantastična majka i da, iako se ne slažu uvijek u odgajanju djece, uvijek slušaju jedno drugo, i misli da dobro funkcioniraju.

VEZANO

Anđelka Prpić: ‘Razvod se može doživjeti kao poraz, ali to nije tako. Živi smo i zbog ružnoga…’

urednik

Srpski mediji: Bajaga se razveo nakon 33 godine braka

urednik

KOBNA KARANTENA: Zvijezda serije ‘Uvod u anatomiju’ rastaje se pet mjeseci nakon što je rodila treće dijete

urednik