ZVIJEZDE

Klišina: Ponudili su mi 200.000 dolara da budem prostitutka

Izdala je Rusiju, tako su to barem shvatili na istoku kad je nastupila u Riju 2016. godine na Olimpijski igrama, dok mnoge njezine sunarodnjakinje nisu smjele zbog skandala o dopingu i umiješanosti ruskih organa koji su sve godinama odobravali i zataškavali.

Darija Klišina (29) dobila je ‘popust’ jer živi u SAD-u, tamo trenira i prolazi dopinške testove što je bio jedan od uvjeta za nastup u Brazilu. Gdje god se pojavi, prekrasna ruska skakačica u dalj podiže prašinu. Toliku prašinu da joj ‘poduzetnici’ nude novac za seksualne usluge, prenosi 24sata.hr.

Klišina je za ruske medije otkrila kako joj je jednom na Instagram stigla ponuda da postane prostitutka, a za nagradu bi dobila 200.000 dolara!

– Bilo je tako, samo što nisu koristili onu riječ, već “pratnja”. Prošlo je od toga šest mjeseci. Iskreno nisam očekivala takvu ponudu – kaže ruska atletičarka.

Rekla mu je ne, ali uporni muškarac nije odustajao.

– Odmah sam oštro odgovorila. “Oprosti, ali tvoj prijedlog me ne zanima”, a onda je uslijedilo njegovo “pa, čekaj, nemoj me tako brzo odbijati, ne znaš ni što ti nudim. Napisala sam opet “ne, zbogom”. Ponudio je  200.000 dolara mjesečno! Sjela sam i pomislila je li postoji devojka koja će biti impresionirana ovom ponudom.

Na međunarodnoj je seniorskoj sceni devet godina. Dvaput je bila europska prvakinja u dvorani (2011., 2013.), a ima i broncu s EP-a na otvorenom iz 2014. te srebro sa Svjetskog prvenstva 2017. U Kataru pak nije nastupila zbog ozljede bedra, a nedosanjani san joj je olimpijsko zlato. Na njega će pak pričekati još godinu dana jer su Olimpijske igre u Tokiju prebačene na 2021. godinu, a do tada se Klišina može potpuno posvetiti pripremama i sanirati ozljedu do kraja.

Godinama je jedna od najboljih u svojoj disciplini, ali i jedna od najlepših sportašica na svijetu.

VEZANO

Zaradila rekordnu suspenziju od 12 godina

urednik

13. DAN INVAZIJE: U napadu na Sumi poginula djeca, raketiran vrtić u Harkivu. Rusija prijeti Europi

urednik

Trum će ‘ograničiti’ kontakte s Penceom

urednik