ZVIJEZDE

KOBNA KARANTENA: Zvijezda serije ‘Uvod u anatomiju’ rastaje se pet mjeseci nakon što je rodila treće dijete

Kanadska glumica Caterina Scorsone objavila je da se razvodi od supruga Roba Gilesa. Odluka o razvodu došla je nakon što su dobili prinovu, a mnogi smatraju da im je presudila zajednička karantena…

Zvijezda serija “Privatna praksa” i “Uvod u anatomiju” Caterina Scorsone obznanila je svima vijest da je njezinom 11-godišnjem braku s glazbenikom Robom Gilesom došao kraj, piše Gloria.hr.

U priopćenju za People stoji da su se Caterina i Rob odlučili rastati. Njihov ljubavni odnos je gotov, ali bit će zajedno povezani kroz djecu cijeli život. Ostat će prijatelji i sudjelovati u životu djece sedmogodišnje Elize i dvogodišnja Pippe.

Početkom ove godine par je dobio prinovu. Svoje treće nazvali su Lucinda i sve je kod njih izgledalo idilično. Zvijezda “Uvoda u anatomiju” naprasno je završila je snimanje serije nakon 16 sezona zbog svjetske pandemije koronavirusa. Kako će se nastaviti priča doznat će se u sljedećim sezonama, a u ovoj sezoni doznalo se i tko je otac djeteta  liječnice Amelije Shepherd koju glumi Caterina.

Njezina mlađa kći rođena je s Downovim sindromom, a Caterina od tada putem društvenih mreža često govori o tome kako bi osvijestila druge roditelje i društvo.

“Jedna od 700 beba rođena je s Downovim sindromom. Jezik je važan. Roditelji nemaju rizik 1:700 da dobiju bebu s Downovim sindromom. Imaju šansu 1:700 da postanu roditelji djeteta s Downovim sindromom, kao što imaju 50 posto šanse dobiti djevojčicu i 50 posto za dječaka. Razlike su predivne. Jezik mijenja razmišljanje ljudi. Riječi su bitne”, napisala je prošle godine u listopadu, mjesecu svjesnosti o Downovom sindromu.

“Mnogi roditelji čijoj djeci je dijagnosticiran Downov sindrom brinu kako će to utjecati na ostalu djecu u obitelji. Ne postoji ta knjiga, film ili razgovor koji bi mi olakšao objasniti Elizi da njezina mlađa sestrica ima određena ograničenja. Ipak, Pippa je u našu obitelj unijela neopisivu radost i ljubav. Moje kćeri se obožavaju, a njihove različitosti samo potiču nevjerojatnu nježnost između njih. Blagoslovljeni smo što je Pippa odlučila biti dio naše obitelji’, kazala je nedavno.

VEZANO

Jedna od najseksi žena svijeta opet slobodna

urednik

Srpski mediji: Bajaga se razveo nakon 33 godine braka

urednik

Anđelka Prpić: ‘Razvod se može doživjeti kao poraz, ali to nije tako. Živi smo i zbog ružnoga…’

urednik