ZVIJEZDE

Sarah Jessica Parker na sudu

NEW YORK, NY - APRIL 18: Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick pose at the opening night after party for Irish Rep's production of "The Seafarer"at Crompton Ale House on April 18, 2018 in New York City. (Photo by Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic)

Bivša voditeljica jednog od dućana u kojem su se prodavale cipele s potpisom zvijezde serije ‘Seks i grad’ podnijela je tužbu protiv Sarah Jessice Parker i njezinog poslovnog partnera jer joj nisu isplatili plaće za prekovremeni rad, piše Tportal.hr.

Bivša djelatnica Heather Holt tvrdi u papirima koje je podnijela na Vrhovnom sudu u New Yorku da glumica Sarah Jessica Parker i njezin poslovni partner George Malkemus nisu isplatili prekovremene sate u razdoblju od 31. prosinca 2018. pa sve do 1. ožujka 2020. godine.

‘Tužitelju nisu adekvatno kompenzirani prekovremeni sati za sve sate koje je odradila iznad onih četrdeset u radnom tjednu’, stoji u tužbi gdje nije spomenuto o kolikom je novčanom iznosu riječ.

Inače, Sarah Jessica Parker u New Yorku ima dva pop-up dućana, jedan u Zapadnoj 52. ulici i drugi u 93. južnoj ulici, kao i dućane u Las Vegasu, Marylandu, Dubaiju, Abu Dhabiju i Kanadi.

Heather Holt traži nadoknadu plaće, kao i kamate te novčane kazne. ‘Svi u New Yorku zaslužuju biti plaćeni za vrijeme koje su odradili. Kršenja zakona o plaći su ozbiljna i svaki poslodavac koji ih prekrši treba biti odgovoran za to, čak i poznate osobe poput Parker’, izjavio je njezin odvjetnik Lawrence Spasojevich, dok je odvjetnički tim slavne glumice rekao kako su za tužbu doznali tek nakon upita novinara.