ZVIJEZDE

Severina slavi 49. rođendan, ima želje…

Slavna Splićanka je prošle godine svoj veliki dan slavila u zagrebačkom stanu na Kozjaku u samoizolaciji nakon što se vratila iz Beograda, uz tamburaše pod prozorom i čašu omiljenog joj pića, a veselja vjerujemo, ni ove godine neće nedostajati. Uoči svog 49. rođendana otvorila je dušu i godini na odlasku ostavila znakovitu poruku, piše Tportal.hr.

‘Draga moja 48., adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje ‘zle’ prethodnice su mi ipak nesebično ‘poklonile’ puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu ‘iskustvo’… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju ‘zlu’ prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe ako bude potrebe. Mada je bilo puno više dobrih godina’, piše Severina u svojoj objavi na Instagramu.

‘Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: ‘I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.’ Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju. Mimo svih prepreka. Ti znaš koju. Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-to’, poručila je na kraju fotografijom snimljenoj na Maldivima.

Tko će joj ove godine zapjevati, s kim u društvu i hoće li ga provesti u Zagrebu ili Splitu, ostaje za vidjeti.