SVAŠTA ZVIJEZDE

Vječiti problem žena: Zašto nemaju što da obuku?

Prije nego što krenete da trošite novac, da li ste se ikad zapitali zbog čega uvijek mislite da nema ničeg korisnog u vašem ormaru?

Ovo su potencijalni razlozi:

Brza moda 
Jedan od glavnih razloga zbog čega imamo konstantnu potrebu za kupovninom je brza moda. Naime, high street brendovi svake nedjelje izbacuju nove komade, stvarajući mikro trendove na koje je teško ostati imun. Zbog toga dobivamo utisak da ono što smo prošlog mjeseca kupili nimalo ne prati modne trendove.

Društvene mreže
Društvene mreže su, s jedne strane, približile modu velikom broju ljudi, dok su, s druge strane, pojačale utjecaj “fast fashiona” (brzu modu). Svakodnevno smo “bombardirani” novim modnim kombinacijama, novim komadima i trendovima i čini nam se da naša odjeća “kasni” s vremenom. Javlja se potreba da kupujemo ono što smo vidjeli na internetu, a to, ujedno, znači da nam se odjeća koju imamo čini potpuno staromodno.

Pretrpan ormar
Često se dešava da u vlastitom ormaru imamo jednostavno previše odjeće, a to znači da ona nije dobro organizirana. Zbog toga pojedine komade ne vidimo, sve se čini kao jedan veliki kaos i u moru odjeće ne vidimo dobru modnu kombinaciju.