ZVIJEZDE

Zaljubljena Emma Watson

Još u listopadu prošle godine, britanska glumica, javnosti najpoznatija po ulozi Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru, snimljena kako se u Londonu ljubi sa tajanstvenim muškarcem. Sve do sada par je uspio sakriti identitet muškarca koji joj je ‘zarobio srce’

‘Emma i Leo trudili su se svim silama zadržati svoju vezu u tajnosti. Nakon što su ih paparazzi snimili prošlog listopada u Londonu kako se ljube, Leo je izbrisao sve svoje profile na društvenim mrežama, a sve kako bi zaštitio njihovu vezu. No, njegova bliskost s Emmom nije prošla nezamijećeno kod njegovih kolega, koji su, blago rečeno, ostali u šoku kada su vidjeli svog prijatelja kako grli slavnu glumicu. Emma ga je već upoznala s roditeljima, što znači da je veza ozbiljna’, otkrio je izvor blizak paru.

Emma Watson inače živi na relaciji London – New York, a fotografije na kojima se ljubi s Leom snimljene su u Notting Hillu prošlog listopada, prenosi Tportal.hr.

Leo je do lipnja 2019. radio u kompaniji specijaliziranoj za legalni kanabis, ima brata blizanca Archera, starijeg brata Charlieja i sestre Lily i Daisy. Upravo njegova sestra Daisy, koja je studirala na Harvardu, prati Emmu Watson na Instagramu i baš poput nje, oduševljena je jogom.