Dnevni.ba - PRELOADER

Piletina s gorgonzolom

28 Svi 2021


Piletina s gorgonzolom

Za svega 20 minuta dobit ćete fantastičan ručak za cijelu obitelj.

Sastojci:

– 1 bijelo meso

– 1 žličica maslaca

– 1 žličica mješavine suhog začina (majčina dušica, žalfija, ružmarin, mažuran i korijander)

– 200 g vrhnja za kuhanje

– 150 g gorgonzole

– sol, papar

Priprema:

Bijelo meso narezati na kockice. Posoliti ga i popapriti.

Na dno tave prosuti suhe začine, pa dodati maslac da se zagrije par sekundi, tek da zamiriše suho bilje.

Propržiti meso par minuta s obje strane. Ono će upiti arome začina.

Sada komadiće gorgonzole utisnuti, između kockica mesa, a ostatak spustite u tavu.

Okrenite meso i pustite par sekundi da se sir otapa, a meso ga upija.

Naliti vrhnje i krčkati par minuta s obje strane.

Dobar tek!

GASTRO


Dobra ili loša godina za bh. pčelare?

Ove godine je u Bosni i Hercegovini bilo dosta sunca, sunčanih vrelih dana, tjedana pa i mjeseci ...

24 Lis 2024

Fantastičnim vikendom završeno treće izdanje Moba Street Food Festivala

Iza nas je spektakularna završnica ovogodišnjeg izdanja Moba Street Food Festivala ...

09 Ruj 2024

ISPROBAJTE RECEPTE LJUBUŠANKE IRENE MILIČEVIĆ I UŽIVAJTE U BOGATSTVU OKUSA

Vrijeme je za pripremu zimnice

Piše: Antonela Marinović Musa mostar@dnevni-list.ba Iako se nekoć u gotovo svakoj kući p...

05 Ruj 2024