Dnevni.ba - PRELOADER

Marketing

Dnevni.ba dio je medijske grupacije Dnevni list i najčitanije hercegovačke novine Dnevnog lista. Vremenom se razvio u zaseban medij, a 2018. godine dolazi do rebrandiranja portala i od tada do danas poslujemo pod imenom Dnevni.ba. Početkom 2024. godine dobija novi redizajnirani izgled, sa poboljšanim tehničkim i estetskim performansama, kao odgovor potrebama bh tržišta.

Dnevno-političke teme i najaktualnije vijesti, životne priče, ekonomske analize, istraživački tekstovi i novinarstvo u pravom smislu te riječi ostao je naš imeperativ i ono po čemu smo prepoznatljivi. Naša čitalačka publika je lojalna i autentična. Naš radni tim je ozbiljan, posvećen, profesionalan i dosljedan. Iza sebe imamo gotovo dvodecenijsko medijsko iskustvo, a svu svoju pažnju od 2018. godine usmjeravamo u razvijanju digitalnog sadržaja i platforme Dnevni.ba.

POSJETIOCI

Preko 500k jedinstvenih korisnika koji tokom godine ostvare negdje oko pet miliona otvaranja tj. pregleda sadržaja. Čitatelji medijskog sadržaja Dnevni.ba na portalu prosječno borave 3,5 min. Takvi vrlo važni podaci govore nam da imamo publiku koja je vrlo zainteresirana za sadržaj koji publiciramo, da Dnevni.ba shvaćaju kao ozbiljan, reprezentativan medij kojem vjeruju. Najveći broj naših čitatelja su lojalni i redovno čitaju portal.

Cjenik 2024

MARKETING KONTAKT

e-mail: marketing@dnevni.ba 

telefon: +387 313 370