Dnevni.ba - PRELOADER

Trik s tortiljom za savršeni topli sendvič u manje od 5 minuta s ostacima iz hladnjaka

18 Tra 2021


Trik s tortiljom za savršeni topli sendvič u manje od 5 minuta s ostacima iz hladnjaka

Uz pomoć ove metode zamatanja tortilje vrlo lako može se napraviti primjerice mini pizza, ali i slatke kombinacije sendviča...

Ostanak u kući zbog pandemije koronavirusa nadahnuo je mnoge kuharske amatere u osmišljavanju gastro hitova koji su vladali društvenim mrežama u prošloj godini.

Od tučene instant (Dolgona) kave, preko mini palačinki do najlakšeg načina za pripremu slastica poput creme bruleea – izbora je bilo napretek.

Karantena je mnogima donijela i najlakši način za slaganje tortilje u slastan trokut koji se može napuniti raznovrsnim namirnicama te tako riješiti ostataka iz hladnjaka.

Uz pomoć ove metode zamatanja tortilje vrlo lako može se napraviti primjerice mini pizza, ali i slatke kombinacije sendviča.

Postupak:

1. Tortilju stavite na ravnu površinu.

2. Nožem zarežite ravno od sredine do kraja tortilje. Na ovaj način podijelili ste tortilju na četiri trokuta koji sada možete ispuniti namirnicama po želji.

3. U svaki trokut dodajte po jednu namirnicu: npr. kečap, sir, šunku i pirjane gljive.

4. Pažljivo preklapajte dio po dio dok ne dobijete završni trokut.

5. Tostirajte trokut nakratko na gril tavi, pa poslužite sa salatom po želji. 

Izvor: Punkufer.hr

GASTRO


POZITIVNA PRIČA MLADOG PODUZETNIČKOG PARA IZ LJUBUŠKOG

Restoran 'Ljubuša' nudi autentičnu hranu, dobru atmosferu i gostoprimstvo

Piše: Antonela Marinović Musa mostar@dnevni-list.ba Ako vas put odvede prema tvrđavi her...

1 h 39 min

Najbolji vinari iz Hercegovine 18. kolovoza okupljaju se na Salonu žilavke u Trebinju

TREBINJE - Vinska galerija "Vukoje" u Trebinju će u ponedjeljak, 18. kolovoza, biti domaćin Devet...

11 Kol 2025

Zdrav i plodan vrt u srpnju: Donosimo korisne savjete agronoma Marka Bilića

Piše: Antonela Marinović Musa mostar@dnevni-list.ba Uslijed visokih temperatura u srpnju...

15 Srp 2025