Dnevni.ba - PRELOADER

Glumica se razvela nakon 27 godina, pa otkrila kakve udvarače ima: ‘Sad mi i muškarci i žene šalju poruke‘

29 Ožu 2024


Glumica se razvela nakon 27 godina, pa otkrila kakve udvarače ima: ‘Sad mi i muškarci i žene šalju poruke‘
Kyle Richards

Nakon razvoda glumice Kyle Richards (54) i agenta za nekretnine Mauricia Umanskyja (53), lista potencijalnih Kyleinih udvarača sastoji se od "muškaraca i žena", otkrila je to tijekom pojavljivanja u emisiji "Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa" u srijedu. Zvijezda emisije "Real Housewives of Beverly Hills" priznala je da su joj "nasumični ljudi" oba spola pisali poruke nakon razlaza s Mauriciom.

"Sada mi i muškarci i žene šalju poruke, što je tako smiješno", rekao je Richards voditeljici Ripi ističući da "prije nije bilo tako".

Unatoč tome što je sama, Richards je objasnila da joj je bilo "teško zamisliti" da ponovno ide na spoj nakon što je s Umanksyjem bila gotovo 30 godina.

"Naravno da sam razmišljala o tome i moji prijatelji zbijaju svakakve šale i tako to, znaš", objasnila je.

"Mislim da će taj dan doći bez obzira na sve jer smo razdvojeni i dopušteno nam je da radimo što želimo sada. To je tako."

Kada dođe dan da Richards konačno bude spremna za izlaske, nada se da će pronaći partnera uživo, bez da koristi aplikacije za upoznavanje. Šuškalo se o vezi Richards i Morgan Wade, ali ona je negirala da je u romantičnoj vezi s country pjevačicom.

"Ono što vidimo na internetu je ono što ljudi odluče objaviti", odgovorila je Richards dodajući da se njezina druga ženska prijateljstva ne promatraju na taj način. Objasnila je da misli da su glasine o vezi s Morgan počele zbog toga što su se one družile u vremenu kad se ona rastajala od Umanskyja.

Podsjećamo, u srpnju 2023. Richards i Umansky razveli su se nakon 27 godina braka. Par ima kćeri Alexiju (27), Sophiju (24) i Portiju (16), a Richards iz prvog braka ima Farrah Brittany (35).

O razlozima prekida ovog odnosa ne zna se mnogo, no u srijedu u podcastu je Richards dala do znanja da se radi o kulminaciji sitnica. Majka četvero djece postala je emotivna dok je objašnjavala da su, kao i svaki drugi par, godinama gurali probleme pod tepih prije nego što su konačno bili prisiljeni riješiti ih.

"Vjerojatno ste, kao i ja, tijekom svog braka imali stvari oko kojih ćete se s vremena na vrijeme svađati i to na neki način nikad ne nestane", objasnila je. "A onda se to opet pojavi i onda se možda posvađate i pomirite se ili što već, i to se stalno ponavlja."

Richards je rekla da je "dostigla svoju točku pucanja" nakon što je postalo jasno da Umansky nije aktivno "radio" na stvarima koje su joj "bile vrlo važne".

"Ti se ne trudiš, a to su moje potrebe. Moram barem vidjeti trud. Zvuči kao klišej, ali život je prekratak", zaključila je, prenosi jutarnji.hr.

LJUBAV&SEKS


RASKID VEZE

Kako preboljeti bivšeg za samo 10 dana i što je ključno učiniti?

Kako krenuti dalje, ključno je pitanje za mnoge koji pate od slomljenog srca. Uz nekoliko savjeta...

1 h 3 min

85 POSTO LJUBAVNIH AFERA POČINJE NA RADNOM MJESTU

Pet profesija koje su najsklonije preljubi

Znate li kojih je pet profesija najsklonije prevariti partnera i kako na to utiču inteligencija, ...

8 h 57 min

LJUBAV

Ovi horoskopski parovi predstavljaju savršen spoj za brak i dugu vezu

Svaka duga, stabilna i zdrava veza temelji se na odanosti, iskrenosti, otvorenoj komunikaciji i v...

9 h 7 min