Dnevni.ba - PRELOADER

Ivanišević: Zimonjić je savršen za Novaka

04 Tra 2024


Ivanišević: Zimonjić je savršen za Novaka
Trener za broja 1

Novak Đoković trenutno je bez trenera nakon što je raskinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem.

Još nije objavio tko će naslijediti Ivaniševića, rekao je da možda nastavi dalje i bez trenera, ali uoči Mastersa u Monte Carlu trenira s Nenadom Zimonjićem, nekoć najboljim svjetskim igračem u parovima. Ivanišević je sada Đokoviću preporučio da Zimonjića zaposli kao stalnog trenera.

 - Ne znam koliko će još Novak igrati, ovisi o njemu, ali mislim da je u ovom trenutku sa savršenom osobom - Zikijem. On je moj veliki prijatelj, prošli smo puno toga, volim ga, veliki je teniski stručnjak. Ipak, najvažnije u cijeloj ovoj priči je da on poznaje Novaka, rekao je Ivanišević u razgovoru za Sport Klub pa nastavio:

 - Novaku sad ne treba novi trener, dok bi ga upoznao, on (Novak) bi poludio nakon deset dana, a taj trener bi se pitao što se događa. Moja teorija je da Balkanac može trenirati svakoga, ali samo osoba s ovih prostora može trenirati Balkanca. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro radio s njim jer je on teniski vrlo inteligentna osoba. Puno mu je pomogao. Mislim da je Ziki savršen za Novaka. Može mu pomoći i u tenisu, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugačijim pristupom, što će za Novaka biti osvježenje, zaključio je Ivanišević. J.S.

 

SPORT


KUP BIH

Zrinjski obranio naslov

Zrinjski je novi osvajač Kupa BiH.  Mostarci su i u uzvratu finala, igranom večeras u Banja Luci...

3 h 27 min

'DRUGA TITULA'

Evo tko je sve osvajao Kup, tko je rekorder, a tko je mogao i bolje...

Danas ćemo negdje iza 20 sati dobiti novog osvajača Kupa BiH. U 18 sati Borac i Zrinjski izići će...

14 h 33 min

BORAC

U lovu na prvu dvostruku krunu

Dosad su u bh. nogometu o duploj kruni mogli pričati samo u Željezničaru, Sarajevu i Zrinjskom, a...

14 h 37 min