Dnevni.ba - PRELOADER

MILIJUN I POL MARAKA Vlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor

10 Srp 2024


MILIJUN I POL MARAKA Vlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor
LJETOVANJE: Radnici najveće kladionice u BiH lakše će podnijeti velike cijene na moru

Svi radnici Premier kladionice, a ima ih gotovo 1.500, dobit će po 1.000 KM od vlasnika kladionice za godišnji odmor ove godine.

- Ponosni smo i sretni što s Vama možemo podijeliti vijest kako je vlasnik Premier kladionice, gospodin Renato Korać, odlučio nagraditi svih 1.500 radnika našeg kolektiva s po 1.000 KM za godišnji odmor, objavila je Premier kladionica na svojoj Facebook stranici.

Očekivano, vijest je izazvala oduševljenje radnika Premier kladionice.

- Hvala u ime svih kolega i kolegica. Dok drugi ponižavaju i daju otkaze, mi smo po tko zna koji put preponosni na svoju veliku Premier obitelj, piše jedna radnica.

- Veliko hvala najboljoj firmi na svijetu. Čast mi je biti dio ovog kolektiva, dodaje njezina kolegica.

- Što reći osim hvala. Točno se osjeti kad si poštovan kao radnik. E to nema cijenu, komentirala je još jedna radnica Premiera.

Ovo nije prvi put da je čitlučka kladionica dospjela u oči javnosti. U ožujku 2020. godine, u jeku korona krize, Premier kladionica je donirala 250.000 maraka bolnicama i domovima zdravlja širom Bosne i Hercegovine. Samo mjesec dana kasnije, Premier je donirao još i 650 zaštitnih odjela u vrijednosti od 40.000 KM domovima zdravlja. U isto vrijeme su objavili kako za vrijeme obustave rada zbog korone neće otpustiti niti jednog radnika i nastavit će isplaćivati plaće. Godinu i pol dana kasnije, Premier je za svih 1.500 radnika isplatio i po maksimalnih 1.080 KM jednokratne pomoći. Radnicima najveće kladionice u BiH tako ovih 1.000 KM za godišnji odmor i nije preveliko iznenađenje.

- Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika. Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu. Milijun i pol maraka nije mala svota, vjerujemo da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik. Vjerujemo kako će ova financijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim obiteljima, zaključili su u svojoj objavi iz Premiera. J.S.

Biznis


NAFTA

Cijene nafte pale, uzrok spor oporavak kineskog gospodarstva

Na svjetskim su tržištima cijene nafte prošloga tjedna pale više od 1 posto. Ovo je uglavnom posl...

2 h 53 min

A PRIJE DOLASKA NA VLAST OBEĆAVALI NIKAD VIĐEN STANDARD BH. ŽITELJA

Minimalnom plaćom možete pokriti tek petinu mjesečne potrošačke korpe

Piše: Dragan Bradvica dragan@dnevni-list.ba Sva politika, ideologija, orijentacije 'lijevo, cen...

14 Srp 2024

NEUM

Neumski hotelijeri zadovoljni sezonom, pronalazak kvalitetne radne snage i dalje problem

Neumski hotelijeri zadovoljni su dosadašnjom sezonom, a od sredine srpnja očekuju stopostotnu pop...

13 Srp 2024