Dnevni.ba - PRELOADER

Srpska zvijezda objavila da se razvodi, a njen muž već ima novu djevojku

27 Ožu 2024


Srpska zvijezda objavila da se razvodi, a njen muž već ima novu djevojku
Dragana Mirković

Nakon što je srpska pjevačica Dragana Mirković objavila da se razvodi od supruga Tonyja Bijelića nakon 25 godina braka, izvori bliski pjevačici su za Blic.rs otkrili da njen uskoro bivši muž već ima novu djevojku s kojom živi u Njemačkoj.

- Prethodni period je bio jako težak za Draganu. Do nje su dolazile priče o Tonyjevoj novoj partnerici, ali nije htjela čuti ništa o tome. Pune tri godine skrivala je od javnosti da su prekinuli. U prosincu, kada je Tonyu umrla majka, bilo joj je posebno teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa koji se ni nakon tragedije nije promijenio. Zadnjih godinu dana je doslovno stiskala zube zbog njega i kako više nije mogla izdržati, odlučila je svima priznati kakvo je stanje stvari - navodi njihov izvor.

Priče o razvodu počele su kružiti kad se pjevačica prestala pojavljivati na aerodromu sa suprugom i obiteljskim vozačem koji je radio za njih. Prošli mjesec je imala nastup u beogradskoj Areni gdje je tada bio i Tony, ali se nisu zajedno fotografirali, što je također pobudilo sumnje obožavatelja.

Pjevačica je u priopćenju objasnila da osjeća moralnu obavezu podijeliti informacije o razvodu s javnošću. Tvrdi da već tri godine ona i suprug ne žive zajedno. Iako je pokušala spasiti brak, kaže, to nije bilo moguće.

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak - napisala je Mirković i dodala da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i prema osobi s kojom je provela puno lijepih godina.

LJUBAV&SEKS


ROMANTIKA

Monica Bellucci i Tim Burton uživali u izlasku

Dok se njezin bivši suprug Vincent Cassel s kojim je bila u braku 16 godina šepuri ...

15 Tra 2024

SAMANTHA FOX

Bila je seks simbol 80-ih i san muškaraca

Britanska pjevačica i model Samantha Fox svoju uspješnu karijeru započela je kad joj je bi...

14 Tra 2024

UŽIVAJU U LOS ANGELESU

'Uhvaćeni' na spoju: Taylor Swift i Travis Kelce ove zaljubljene poglede nisu mogli sakriti

Taylor Swift i Travis Kelce uživaju u Los Angelesu. Zaljubljeni slavni par 'uhvaćen je' prilikom ...

13 Tra 2024