Dnevni.ba - PRELOADER

Will Smith radi na znanstvenofantastičnom filmu inspiriranom popularnim bestselerom

19 Lip 2024


Will Smith radi na znanstvenofantastičnom filmu inspiriranom popularnim bestselerom
Will Smith

Nakon uspjeha akcijskog filma Bad Boys: Ride or Die, Will Smith ponovno udružuje snage s filmskim studijem Sony Pictures, ali ovaj put na znanstvenofantastičnom filmu, potvrdio je IndieWire.

Smith će producirati i igrati glavnu ulogu u filmu Resistor, koji je inspiriran distopijskim bestselerom Influx iz 2014. godine, autora Daniela Suareza.

Iako točna radnja filma još uvijek nije poznata, Suarezova knjiga smještena je u distopijsku budućnost u kojoj vlada od javnosti skriva sva tehnološka otkrića. Napredna tehnologija dostupna je samo nekolicini odabranih ljudi.

Protagonist priče je fizičar koji otkriva uređaj koji može mijenjati gravitaciju, ali odbija surađivati s vladom. Zbog svog neposluha bačen je u okrutni zatvor u kojem se nalaze ostali istraživači i pobunjenici.

Scenarij su pisali Zak Olkewicz, koji je radio na filmu Bullet Train, te Eric Singer, scenarist filmova Top Gun Maverick i American Hustle. Studio još uvijek nije pronašao redatelja za nadolazeći projekt.

Film produciraju Smith i Jon Mone iz produkcijske kuće Westbrook, Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch i Tony Shaw iz produkcijske kuće Escape Artist te Dave Wilson. Heather Washington je izvršna producentica, piše index.

FILM


PRIVILEGIJA

Maja Izetbegović voditeljica ceremonije otvaranja 30. Sarajevo Film Festivala

30. Sarajevo Film Festival bit će otvoren u petak, 16. kolovoza svečanom ceremonijom u Narodnom p...

2 h 6 min

MATT DAMON

Evo koji je film Mattu Damonu donio ulogu u Spašavanju vojnika Ryana

Matt Damon postao je zvijezda nakon što je dobio ulogu u filmu Spašavanje vojnika Ryana. No, jest...

7 h 8 min

Preminula glumica Shannen Doherty

U 54. godini je preminula glumica Shannen Doherty, poznata po ulozi u seriji "Beverly Hills, 9021...

14 Srp 2024