Dnevni.ba - PRELOADER

Za nju donje rublje nije opcija

09 Tra 2024


Za nju donje rublje nije opcija
Provokativno

Kanye West i njegova supruga Bianca Censori opet su privukli svu pažnju svojim odjevnim kombinacijama.u kojima su se u pojavili u Los Angelesu.

Dok je reper od glave do pete io zamotan u crno, njegova 29-godišnja partnerica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini od lateksa i činilo se da ne nosi donje rublje.

Kontroverzni par viđen je kako prolazi pored obožavatelja i odlazili na večernji spoj u talijanski restoran Bacari u LA-ju - malo luksuznije mjesto u usporedbi s njihovim nedavnim izletom u The Cheesecake Factor.

Svoju potpunoi prozirnu odjevnu kombinaciju, ispod koje su joj se vidjele grudi, ali i ostali intimni dijelovi, Bianca je upotpunila crvenim čarapama i satenskim štiklama.

Bianca 2

Podsjetimo, reper i njegova supruga vjenčali su se u prosincu 2022., samo nekoliko tjedana nakon što je on finalizirao razvod s 43-godišnjom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

Kanye je u posljednje vrijeme često paradirao s polugolom Biancom po svijetu, a zbog njezinih odjevnih kombinacija sve više raste zabrinutost da je on kontrolira. Izvori su nedavno izjavili za Daily Mail da Bianca zna "da postaje preeksponirana" te da joj je dosadilo da je on koristi kao "besplatni marketinški alat za njegov nadolazeći album ‘Vultures 2‘". Također se navodi da joj "treba odmor i da se mora malo povući iz javnosti", iako joj se "sviđa pozornost koju dobiva."

"No sve to postaje previše za nju, a Kanye je nastavlja tjerati na još i još, sve više i više prije nego što mu izađe Vultures 2", dodaje izvor.

Što se tiče Biancinih želja, ona bi se navodno htjela prestati pojavljivati u tako oskudnim izdanjima te bi se umjesto toga željela "usredotočiti na rađanje djece" nakon što Westu bude objavljen album, prenosi jutarnji.hr,

LJUBAV&SEKS


SVI SU GLEDALI U NJIH

Ljubio je jednu od najljepših žena svijeta, a sada ne skida ruke s nove

Vincent Cassel, jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, pojavio se na premijeri filma "Parthen...

23 Svi 2024

LJUBAV

Stručnjaci otkrili postoji li idealno vrijeme za vođenje ljubavi

Mnogi ljudi zamišljaju da se najbolji seksualni odnos događa kasno uveče u mračnom i roman...

23 Svi 2024

LJUBAVNI PAR

Obratite pažnju na tri osobine: Prepoznajte odanog muškarca

Možda ste imali neprijatna iskustva u prošlosti, gdje su se osobe poigravale sa vaš...

21 Svi 2024