Dnevni.ba - PRELOADER

Bila je seks simbol i zarađivala milijune, a danas ‘se ne pere i živi kao zvijer‘

09 Lip 2024


Bila je seks simbol i zarađivala milijune, a danas ‘se ne pere i živi kao zvijer‘
NEPREPOZNATLJIVA JE

Hollywoodska zvijezda Cameron Diaz povukla se iz svijeta glume 2014. Nedavno je gostovala u BBC-jevom podcastu ‘Rule Breakers‘ u kojem je progovorila o životu nakon što je napustila Hollywood. Diaz je priznala kako osjeća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbila filmske ponude vrijedne oko 100 milijuna dolara, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Vjerovala sam u sve te pogrešne stvari i dopustila da me tretiraju kao objekt, apsolutno. Teško je ne gledati sebe iz tog kuta, ne uspoređivati ​​se s drugima i ne osuđivati ​​svoj izgled", rekla je pa dodala:

"Ne moram više brinuti o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao zvijer, ne perem se. Imam milijun kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mjesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li djelovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled."

Inače, Diaz je od 2015. u braku s glazbenikom Benjijem Maddenom (42) iz benda ‘Good Charlotte‘. Bivša glumica iznenadila je javnost kada je u siječnju 2020. godine objavila vijest o rođenju kćeri Raddix, budući da je ranije rekla da ne razmišlja o majčinstvu. U travnju ove godine Cameron dobili su drugo dijete, sina Cardinala, piše Stil, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Raddix je rođena kad je Diaz imala 48 godina.

Iako Cameron izbjegava javne nastupe, aktivna je na Instagramu gdje se hvali vinom koje proizvodi od organskog grožđa i koje nema šećera u sebi, a napisala je i knjigu ‘Knjiga o tijelu: Zakon gladi, znanost snage i drugi načini da zavolite svoje nevjerojatno tijelo‘.

Lifestyle


METEOALARM

Što znači žuti, a što narančasti i crveni meteoalarm?

Često nas meteorolozi u vremenskoj prognozi podsjećaju na upozorenja koja je izdao sustav Meteoal...

2 h 54 min

SUPLEMENTI

Suplementi koje ne bi trebali uzimati na svoju ruku: Na ova tri posebno pripazite

Kako bi imali bolje zdravlje i imunitet mnogima odmah na pamet padnu suplementi. Liječnici i znan...

3 h 0 min

SVJETSKI DAN DOBROVOLJNIH DAVALACA KRVI

Daruj krv spasi život

Širom svijeta u petak se obilježio Svjetski dan dobrovoljnih davatelja krvi. Cilj je podić...

3 h 16 min