Dnevni.ba - PRELOADER

Čović o večeri na kojoj je ugostio političke lidere

16 Tra 2024


Čović o večeri na kojoj je ugostio političke lidere

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u utorak ujutro je, u pratnji supruge, na biračkom mjestu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru glasovao na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. - S radošću sam glasovao, zna se kako. Veselim se nastavku kontinuiteta Vlade gospodina Plenkovića, koji je u osam godina napravio izuzetan iskorak i dao šansu BiH, pa i hrvatskom narodu u BiH, prije svega, našem evropskom putu i jednoj unutarnjoj stabilnosti obzirom da smo u vremenu potpunih iskušenja u svakom smislu riječi. Želimo da izbori u BiH prođu na primjeren način i mislim da će danas biti dobar motiv da svi koji smo planirali dođemo ovdje, a HDZ i svi prijatelji i simpatizeri, siguran sam, prepoznat će ono što je g. Plenković uradio u proteklih osam godina, rekao je Čović. Noć ranije, čelnik HDZ-a BiH Čović bio je domaćin političkim liderima na večeri u Mostaru. Prema njegovoj ocjeni, ozračje je tijekom večere bilo i više no prijateljsko.

- Šaljemo jednu poruku da BiH nije sama i, kada različito vidimo neke stvari, treba sjediti i razgovarati. Nijedna od tema koje nas danas opterećuju, bez obzira jesu li unutarnja pitanja u BiH ili u okruženju, nije bila zaobiđena. Jučer je bilo puno susreta, danas ih slijedi i još više. 

-Puno smo stvari dogovorili, znam da vas to zanima, ali bolje je da u tišini dogovorimo neke stvari no da ih raspravljamo u medijima, zaključio je Čović nakon što je glasovao. 

BIH


LIDIJA BRADARA

Bradara: Proces imenovanja sudije Ustavnog suda BiH namjerno otežavan i odugovlačen

Predsjednici Federacije BiH Lidiji Bradari (HDZ), kao i potpredsjednicima Refiku Lendi (SDA) i Ig...

28 Svi 2024

GRADSKO VIJEĆE MOSTARA

Gradsko vijeće Mostara: Kordić i Marić i dalje podijeljeni po pitanju gradnje u središnjoj zoni

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Mostara raspravljalo se o brojnim temama, a ponovno ...

28 Svi 2024

AKCIJA "ESKADRON"

U velikoj akciji u Banjoj Luci ranjen pripadnik SAJ-a, učestvovalo 170 policajaca

U akciji "Eskadron", koja je danas provedana na području Banje Luke, uhapšeno je ukupno 19 osoba,...

28 Svi 2024