Dnevni.ba - PRELOADER

Cvijeće i svijeća za ubijenog Islama Ahmetovića

28 Lip 2020


Cvijeće i svijeća za ubijenog Islama Ahmetovića

Mirsad Ahmetović i njegova obitelj položili su vijenac i zapili svijeću za svog sina Islama Ahmetovića, koji je prije tri godine ubijen u prostorijama nekadašnjeg mostarskog poduzeća 'Slavonija  Di'.

Podsjetimo,  Islam Ahmetović i njegov rođak S. N. (25) su kobnog 18. lipnja 2017. došli do objekta ”Slavonije Di” u namjeri da u jednom dijelu napuštenog objekta prikupe sekundarne sirovine.  Nakon što su bili uvjereni da je čuvar u obližnjem kafiću, ušli su u objekt, međutim, tu ih je dočekao Valter Topčić, koji je odmah iz pištolja ispalio hitac u zrak.

S. N. je uspio pobjeći, dok se Ahmetović naguravao s Topčićem, koji ga je udarao rukohvatom pištolja. U jednom trenutku Topčić je ispalio hitac prema Ahmetoviću i usmrtio ga, dok S. N., iako je htio izbaviti rođaka, u tome nije uspio. Topčić je potom, u namjeri da prikrije ubojstvo, zapalio zavjesu, nakon čega se vatra rasplamsala i u potpunosti progutala objekt. Kasnije je Valter Topčić osuđen na 14 godina zatvora.

-Zahvaljujem svim građanima koji nam pomažu da preživimo. Moj život, i život moje obitelji je težak. Ali, zahvaljujući dobrim ljudima u Mostaru uspijevamo preživjeti, kazao je Ahmetović.

Podsjetimo, Mirsad Ahmetović i njegova obitelj preživljavaju praktički na ulici proseći i moleći sugrađane za pomoć.

https://dnevni.ba/2020/05/21/imam-masku-za-sebe-i-za-mirzu-starac-i-djecak-iz-mostara-korona-krizu-prezivjeli-na-ulici/

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

15 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024