Dnevni.ba - PRELOADER

Evo na šta muškarci i žene najviše padaju

27 Svi 2024


Evo na šta muškarci i žene najviše padaju
Ljubavni par

Privlačnost vam možda izgleda kao jednostavan pojam i logična stvar kada vam se neko dopada, ali kada malo dublje pogledate šta je to što osvaja muškarce i žene, otkrićete novi fascinantan svijet činjenica koje čekaju da budu otkrivene.

Nauka je došla do nekih zanimljivih otkrića u ovoj oblasti i otkrila na šta to najviše padamo u igri zavođenja.

Miris

Iako im je važno kako muškarac izgleda, ženama je takođe bitno i kako on miriše. Dok muškarci više obraćaju pažnju na izgled žene, dame se više prepuštaju čulu mirisa.

Psi privlače veću pažnju

Momci vole da se šale kako im psi koje imaju uvećavaju šanse da osvoje dame. Bebe su dokaz da muškarac nije samac, dok su psi izuzetno dobra prilika da se upozna ljepša polovina tokom šetnje u parku.

Crveno je boja koja privlači

Crvena je uvijek bila boja ljubavi, strasti, moći i višeg staleža. Sve to pomiješano stvara uzbudljivi koktel koji ima uticaja i na muškarce i na žene. Zato žene uvijek izgledaju toliko privlačno u crvenoj haljini, dok muškarci u crvenom privlače više pažnje. Potrebna je hrabrost da se nosi ova boja.

Pratite držanje tijela

To dolazi nekako prirodno. Ukoliko vam se neko dopada, onda se osjećate lepo i ne obraćate pažnju na to koji ste položaj tijela zauzeli.

Žene su te koje prave prvi korak

Ovo je jedna vrsta igre koja se dešava u podsvjesti i često nismo ni svjesni šta se dešava i kako se stvari odvijaju. Jedan muškarac se dopada ženi, kada je pogleda ona mu uzvrati zavodljivim pogledom kojim pokazuje da je zainteresovana i tako mu daje do znanja da smije da joj priđe. 

Duži kontakt očima, osmijeh i drugi mali gestovi koji se dešavaju prije bilo kakve komunikacije koja je inicijativa muškarca, zapravo su dio prvog koraka koji je napravila žena.

Tražimo pokazatelje da je neko zdrav

Biološki smo predodređeni da kod potencijalnog partnera tražimo podsvjesno dokaze da je zdrav i pogodan za sparivanje, piše Zestradar.com. Iako zvuči malo grubo, to je istina. Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svjež dah i gustu kosu. Sve su to znaci da je neko dobrog zdravlja, muškarac ili žena – nebitno je.

Sve je u harizmi

Samopouzdane i šarmantne osobe privlače više pažnje suprotnog pola. Harizma je nešto na šta teško možemo da ukažemo ili utičemo, ali harizmatičnim ljudima je lako prići. Kada upoznate neku takvu osobu, naprosto nećete moći da sakrijete uzbuđenje.

LJUBAV&SEKS


LJUBAVNI PAR

Sedam stvari koje se mogu dogoditi vašem tijelu ako živite bez intimnih odnosa

Seks gradi bliskost među partnerima i stvara osjećaj duboke emotivne povezanosti, kao i osjećaje ...

13 Lip 2024

LJUBAV

Najveći neprijatelj veza i brakova s kojim se svi susrećemo

Studije su pokazale da su novac i se.s najčešći uzroci za razvod braka, ali terapeuti i drugi psi...

13 Lip 2024

AFERE I TAJNE

Uhvatila muža i svoju majku usred spolnog odnosa, dok joj je najstarija kćerka bila u kući; DNK test razorio im obitelj!

Afere i tajne lako mogu uništiti svaku obitelj, ali neki su preljubi i izdaje gori od drug...

12 Lip 2024