Dnevni.ba - PRELOADER

(FOTO) Svečano otvorenje M ART medicinskog centra na tvrđavi Herceg Stjepana u Ljubuškom.

13 Lip 2024


(FOTO) Svečano otvorenje M ART medicinskog centra na tvrđavi Herceg Stjepana u Ljubuškom.
Ljubuški

S ponosom vas obavještavamo da je uspješno održano svečano otvorenje M ART medicinskog centra, koje se odvijalo 6. lipnja na veličanstvenoj tvrđavi Herceg Stjepana u Ljubuškom.

Ovaj specijalni događaj označio je početak nove ere u estetskoj medicini u Bosni i Hercegovini, gdje ćemo našim pacijentima pružati ekskluzivnu njegu i pristup najinovativnijim tretmanima.

Naši gosti su srdačno dočekani od strane članova našeg tima te su uživali u bogatom programu koji smo pripremili. Jedan od vrhunaca večeri bio je jedinstveni umjetnički performans umjetnice Tamare Herceg, koja je uživo pred uzvanicima stvarala umjetnička djela. Osim što je uveličala naš event, Tamara je stvorila jedinstvena umjetnička djela koja su izložena u našem centru i dostupna za prodaju, čime dodatno ističemo našu povezanost s umjetnošću i estetikom.

Medical Art Centar 35

Medical Art Centar 37

Medical Art Centar 41

Tijekom večeri, gosti su sudjelovali u tomboli i svojim doprinosima podržali rad M ART Fondacije, koja će se boriti protiv raka dojke i pružati našim pacijenticama konstantnu podršku kroz razne radionice i grupe podrške.

Ovaj izvanredan događaj bio je moguć zahvaljujući nesebičnoj podršci naših sponzora: DŽAJIĆ COMMERCE, INEL, LEDA, INVICTUS i BEGIĆ. Njihove donacije i potpora omogućili su nam realizaciju ovog spektakularnog eventa te su značajno doprinijeli našem radu. Posebno zahvaljujemo gradu Ljubuški što nam je pružio priliku da održimo ovu svečanost na toj specifičnoj lokaciji, gdje se do sada nije održao nijedan sličan događaj.

M ART medicinski centar uskoro otvara svoja vrata za naše pacijente, pružajući im najinovativniju njegu i pristup najnovijim tehnologijama u estetskoj medicini. Naš stručni tim kontinuirano se usavršava kako bismo našim klijentima pružili personalizirane tretmane i izvanredne rezultate.

Medical Art Centar 48

Medical Art Centar 52

Medical Art Centar 69

Uz estetske tretmane, ponosni smo i na našu inovativnu uslugu M ART Savjetovanja, koja uključuje psihološko savjetovanje naših pacijenata, kao i grupe podrške i radionice za žene koje su prošle kroz teško iskustvo raka dojke. Ovaj pristup omogućava nam pružanje cjelovite njege, koja uz fizički izgled obuhvaća i psihološku dobrobit naših pacijenata.

S ponosom najavljujemo da smo najinovativnija estetska poliklinika u Bosni i Hercegovini, posvećeni podizanju standarda u pružanju estetske njege. Radujemo se što ćemo uskoro imati priliku dočekati naše prve pacijente i omogućiti im vrhunsku njegu i iskustvo.

Medical Art Centar 81

Medical Art Centar 91

Medical Art Centar 93

Medical Art Centar 124

Ovo je samo prvi u nizu naših spektakularnih događaja kojima osnažujemo našu zajednicu i potičemo naše pacijente na aktivno sudjelovanje u raznim radionicama, kongresima i eventima. Budite uz nas u našoj misiji unaprjeđenja estetske medicine i podržite nas u našim budućim projektima. U prilogu vam šaljemo nekoliko fotografija koje dočaravaju atmosferu s eventa. Radujemo se vašem daljnjem interesu i medijskoj podršci.

Biznis


PEGASUS AIRLINES

Đuzel: Uspostavljanje zračne linije između Istanbula i Mostara značajno bi povećalo broj putnika

Zračna luka Mostar započela je pregovore s niskotarifnim avioprevoznikom Pegasus Airlines o uspos...

8 h 28 min

KAKO MALI IZNOSI MOGU POSTATI ZNAČAJNO BOGATSTVO

Novi trend: Razmetati se luksuzom postaje sramota

Bogati Kinezi postaju sve oprezniji u razmetanju s luksuzom dok se ekonomija suočava s preprekama...

9 h 32 min

ELEKTRIČNA ENERGIJA

Bičakčić: Izvoz električne energije u prvom polugodištu više nego prepolovljen

Fizički obim izvoza električne energije iz Bosne i Hercegovine u prvom polugodištu ove godine izn...

9 h 55 min