Dnevni.ba - PRELOADER

Goran Milić se oglasio nakon izlaska iz bolnice

11 Sij 2021


Goran Milić se oglasio nakon izlaska iz bolnice

Legendarni TV novinar, urednik i voditelj objavio je na svom Facebook profilu kako je dobio bitku s covidom, zbog kojeg je bio u dubrovačkoj bolnici. Pratiteljima je otkrio što se sve događalo protekla dva tjedna te kako se sada osjeća, piše Tportal.hr.

'Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku, Covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao! Bilo je hoće-neće, ali se nije razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao da sam im rod rođeni. Sada ću u Slanome šetati uz obalu mora, smišljati neke nove TV priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu. A svima vama, virtualni i stvarni prijatelji, puno hvala na pozivima i porukama podrške', napisao je Goran Milić na svom Facebook profilu.

Inače, televizijska legenda kao ni njegova supruga Ana Milić, urednica na HTV-u, ne znaju gdje su se zarazili, simptomi su kod oboje bili blagi, samo povišena temperatura.

Na HRT-u uskoro započinje emitiranje njegovog novog serijala 'What's up America' u kojem će u razgovorima s milijunašima, umjetnicima, zaposlenima i nezaposlenima dočarati stanje američkog sustava te približiti život koji žive ljude. Prošle je godine HRT prikazao njegov dokumentarno-putopisni serijal 'Cuba si, Cuba no'.

Lifestyle


PREKID

3 lekcije koje naučite nakon loše ljubavne veze

Prekidi, budimo iskreni, nikada nisu jednostavni. Čak ni kada se vi nalazite na toj strani koja ...

6 h 50 min

LJUBAVNI PAR

Evo na šta muškarci i žene najviše padaju

Privlačnost vam možda izgleda kao jednostavan pojam i logična stvar kada vam se neko dopada, ali ...

27 Svi 2024

BEBA

Zašto bebe plaču i kako im pomoći

Bebe plaču i to je jedan od osnovnih načina na koji komuniciraju. Međutim, kada plač ne prestaje ...

27 Svi 2024