Dnevni.ba - PRELOADER

GRAŠO UOČI KONCERTA U MEĐUGORJU: RADUJE ME PO PRVI PUTA ZAPJEVATI U HERCEG ETNO SELU

22 Lip 2022


GRAŠO UOČI KONCERTA U MEĐUGORJU: RADUJE ME PO PRVI PUTA ZAPJEVATI U HERCEG ETNO SELU

Iako je u ovoj godini pokorio cjelu regiju i nema gdje ga nisu zvali da održi koncerte, Grašo će u Međugorju pjevati po prvi put u svojoj bogatoj karijeri, što predstojeći koncert u Herceg Etno selu sigurno čini još čarobnijim i posebnijim. I kao što Petar Grašo sam rado kaže, na njegovim se koncertima najbolje „uživa, zabavlja, voli i piva“, tako će biti i na spektakularnom koncertu na najljepšoj hercegovačkoj ljetnoj pozornici 27. srpnja.
"Raduje me što ću ovo ljeto po prvi puta zapjevati u Herceg Etno selu. Donosim najbolje od sebe, i vjerujem da će biti odlično! Publika iz ovih krajeva i ja se znamo jako dobro i jako dugo, i plan nam je dobro se zabavit, pivat i uživat." poručio je Grašo.  
Jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s mnogim vrhunskim glazbenicima, a dobitnik je i gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji. Ljubav prema glazbi mladi je Grašo razvio od najranije životne dobi, a karijeru započeo kao autor i kompozitor, ali i to odmah na velika vrata, za najveće domaće zvijezde poput Olivera i Doris.

Nakon ulaska u grupu Magazin, u kojoj je svirao klavijature, upravo je Tonči Huljić ponajviše potaknuo mladog Grašu na pjevačku karijeru. I tako s pjesmom "Trebam nekoga", koja je i dan danas omiljena pjesma mnogih fanova, Petar kao debitant nastupa na Zadarfestu 1996.  godine i preko noći osvaja srca domaće publike.

Nakon toga, sve ostalo je povijest, a sudeći po uspjesima koje niže sa svakim novim singlom i euforiji koju izaziva među fanovima na svakom koncertu, ova, 2022. zasigurno je Grašina godina!

U Međugorje stiže nakon što je u rekordnom roku dva dana za redom rasprodao Arenu Zagreb, a odmah potom i splitsku Spaladium Arenu, Arenu u Skoplju i Križanke u Ljubljani, a pred njim je i veliki ljetni koncert u  Areni Pula, dok ga krajem godine očekuje i koncert u beogradskoj Areni.

S obzirom da popularni Splićanin trenutno rasprodaje najveće koncertne dvorane širom regije, očekivano da će za njegov koncert u Međugorju biti povećana potražnja za ulaznicama. Zato osigurajte čim prije svoje mjesto na predstojećem događaju, ulaznice se mogu kupiti na recepciju Herceg Etno sela, info pult Mepas mall-a, ili online putem sustava kupikartu.ba.

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

14 h 35 min

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024