Dnevni.ba - PRELOADER

Haris Džinović ogorčen na bivšu suprugu: ‘Ona je nikakva žena

30 Ožu 2024


Haris Džinović ogorčen na bivšu suprugu: ‘Ona je nikakva žena
'Voli samo pare'

Nakon razvoda Harisa Džinovića i Meline Džinović, koji je službeno zaključen ovog tjedna, javnost je bila iznenađena naglim krajem njihovog braka dugog dvadeset godina. No, razlogi su sada postali jasniji nakon što je Džinović odlučio podijeliti svoje misli u intervjuu za srpske medije.

Pjevač je iznio svoju stranu priče, ističući da je ona iznenada napustila njihov dom, gotovo bez traga. "Ona je napustila kuću, praktično je pobjegla... Ne znam čime sam ovo zaslužio, to biste trebali nju pitati", izjavio je Džinović, naglašavajući da nikada nije bio nasilan prema njoj.

Govoreći o raspodjeli imovine, Džinović je iznio da će zakon odrediti što će pripasti Melini, no istaknuo je da se nisu čuli nakon njenog odlaska te da nije jasno što će biti s njihovom zajedničkom imovinom, prenosi Showbuzz.

Dodatno je izrazio svoje osjećaje glede situacije s djecom, ističući da je razočaran njezinim nedostatkom komunikacije s njihovim sinom tijekom perioda od mjesec i pol.

 
Na pitanje o razlozima za kraj braka, Džinović je otkrio da je tek nedavno saznao za njezine prevare, koje su, kako tvrdi, trajale godinama unatrag. "Kad žena sama izlazi, na nju svi skaču", rekao je oštro, izražavajući svoje sumnje koje su se sada pretvorile u surovu stvarnost.

Nakon što je službeno razveden, Džinović je izrazio svoje olakšanje i izjavio da se osjeća dobro, ističući podršku koju dobiva od svog sina. Međutim, njegove riječi o Melini nisu bile blage, posebno nakon što se nije pojavila na ročištu.

"Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije su strane bile suglasne, sutkinja je to prihvatila i dala je presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mnogo mi znači. Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest. Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je", izjavio je Haris za Blic.

S obzirom na dugi zajednički period od dvadeset godina, kroz koje su prošli i brak i vezu, Džinović je zaključio da su stvari došle do kraja te da su odlučili staviti točku na njihov odnos. U intervjuu za IN magazin, pjevač je još jednom istaknuo da Melina zna razlog njihovog razlaza te da je on bio prevaren muž koji je saznao posljednji.

Ovaj razgovor otvorio je nova pitanja i stavio svjetlo na kraj jedne od najpoznatijih estradnih romansi, pokazujući da iza sjaja reflektora ponekad leže duboko skrivene tuge i razočaranja.

LJUBAV&SEKS


RASKID VEZE

Kako preboljeti bivšeg za samo 10 dana i što je ključno učiniti?

Kako krenuti dalje, ključno je pitanje za mnoge koji pate od slomljenog srca. Uz nekoliko savjeta...

1 h 22 min

85 POSTO LJUBAVNIH AFERA POČINJE NA RADNOM MJESTU

Pet profesija koje su najsklonije preljubi

Znate li kojih je pet profesija najsklonije prevariti partnera i kako na to utiču inteligencija, ...

9 h 17 min

LJUBAV

Ovi horoskopski parovi predstavljaju savršen spoj za brak i dugu vezu

Svaka duga, stabilna i zdrava veza temelji se na odanosti, iskrenosti, otvorenoj komunikaciji i v...

9 h 27 min