Dnevni.ba - PRELOADER

'Idemo se vratiti u vrh!'

18 Lip 2024


'Idemo se vratiti u vrh!'
Toni Karačić

'Do početka pripremama imat ćemo jasniju sliku po pitanju igračkog kadra s kojim ćemo krenuti u pripreme. Na raspolaganju ćemo imati pet i pol tjedana za ozbiljan i kvalitetan rad', rekao je novi trener Širokog Toni Karačić koji je jučer službeno predstavljen na Pecari. 

Početak priprema u Širokom, zakazan je za 26. lipnja – kada će se na okupu naći dobro poznata ekipa koja će sačinjavati stručni stožer. Boris Pandža, Wagner Santos Lago, Nenad Džidić, te novi/stari član Vlado Hrkać, asistirat će Karačiću…

- U pitanju su svi bivši igrači Širokom Brijega, kojima sam bio u jednom dijelu karijere i trener i neki treneri koji su do sada radili sa mnom u stručnom stožeru, tako da imamo sve preduvjete za ozbiljan rad. Uostalom, svoj posao želimo temeljiti na ozbiljnom radu, jer samo tako možemo stvoriti i konkurentnu momčad, rekao je povratnik na klupu Širokog, kojeg je vodio već u dva službena mandata. 
A pripreme će biti odrađene u uobičajenoj trening bazi… 

- U tom razdoblju planiramo odigrati i pet pripremnih utakmica. Glavninu priprema odradit ćemo u našem kampu, a onaj bazični dio na Kupresu. U ovu našu uobičajenu  bazu tijekom ljetnih priprema odlazimo 7. srpnja, naglasio je Karačić koji je ovom prilikom mogao pozdraviti i prvo pojačanje, zapravo još jednog povratnika na Pecaru. 

- Želim se zahvaliti Damiru Zlomisliću na povratku u klub. Snaga Širokog Brijega je u tome što može vratiti svoje igrače koji su proistekli u našoj školi nogometa. O Damiru ne treba previše govoriti, dovoljno je pogledati njegovu uspješnu karijeru. Pokušat ćemo sve napraviti da vratimo Široki Brijeg na mjesto kojem on pripada, a to je vrh bh. nogometa.  S. N. 

 

 

 

Vijesti BiH


EURO-POLITIKANSTVO

Jedna od najboljih desnica preferira ljevicu

Na lijevom krilu briljira i jasno – jača noga mu je desna. Ali desnica mu nije draga u svak...

06 Srp 2024

VELEŽ

Šest dana prije Europe, još je dosta nepoznanica

Pet dana nakon preuzimanja ekipe, novi trener Damira Čanadi imao je priliku vidjeti čime to raspo...

05 Srp 2024

VELEŽ

Utrka s vremenom

Na isteku drugog tjedna od prvog okupljanja u ovoj sezoni, Velež je dobio trenera. Baratalo se im...

29 Lip 2024