Dnevni.ba - PRELOADER

Klapa Rišpet, 5.8. prvi put u Herceg Etno selu Međugorje!

30 Lip 2022


Klapa Rišpet, 5.8. prvi put u Herceg Etno selu Međugorje!

Legendarni hitovi „Šta mi ljube oćeš kazat“, „Sunce mi od tebe dolazi“u duetu s Mišom Kovačom , „Prsti zapleteni“, „Mislin samo na te“, „Kad je pošla ća“, „Samo njoj ću pivat“ samo su neki od hitova ove omiljene klape koji će ispuniti ljetnu večer u Herceg Etno selu u Međugorju, a bez sumnje, publika će ih sve pjevati u glas s klapom Rišpet. Bit će to pravi klapski spektakl i večer ispunjena emocijama, radošću i daškom Dalmacije u Hercegovini.
A ovih dana Rišpetovci ne miruju, uz brojne koncerte, svojim fanovima predstavljaju i novi ljetni singl – „Lipo mi je tu“, koji će premijerno izvesti uživo s prvim danima 7. mjeseca na kultnim Prokurativama i 62. Splitskom festivalu.Pjesmu koju su osmislili u reagge ritmu već najavljuju kao „novo osvježenje za vruće ljetne dane“! A ovaj novi glazbeni hit i "podizač raspoloženja" već ima i svoje video izdanje, u kojem su za potrebe spota svi članovi klape uskočili u ulogu ugostitelja i obukli pregače i kuharske uniforme. 

Novi singl  „Lipo mi je tu“ autorski potpisuje već uigrani tim koji je zajedno iznjedrio brojne velike hitove ove klape. Tako glazbu potpisuje Pero Kozomara, stihove Sanja Tafra, a za aranžman i produkciju je zaslužan  Leo Škaro.Kreativnu i originalnu klapu Rišpet ekipa uz čije se pjesme zaljubljuje, raduje, i tuguje, osnovao je 2011. renomirani splitski skladatelj Pero Kozomara koji je glavni kompozitor i producent klape. Ivo Amulić, sjajan glazbenik i veliki šarmer, miljenik je žena još od vremena Tutti-Frutti benda, a u klapi Rišpet briljira kao solist.Amulića i Kozomaru veže dugih 35 godina prijateljstva i glazbene suradnje, a obojica su više puta naglašavali kako velik dio uspjeha klape Rišpet počiva upravo na pažljivom odabiru njenih članova koji su svi već dugi niz godina povezani i u odličnim međuljudskim odnosima. 

 Iza klape Rišpet  su četiri  vrhunska studijska albuma, a dobitnici su brojnih  značajnih glazbenih nagrada.  Neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom "Ćaća" te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme "Reći ćeš mi fala" 2017. godine, "Šta mi ljube oćeš kazat" 2018. godine, "Kada ljubav dvije duše spoji" 2019. godine i "Maka, maka" 2020. godine. Bitno je i naglasit da im je  pošlo za rukom u splitskoj Areni postaviti klapski rekord po broju posjetitelja, te da su 5 puta u 3 godine rasprodali Lisinski.Klapa Rišpet zbog svog se renomea može pohvaliti i sjajnim suradnjama s velikim estradnim imenima! Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović , Jolom, Nenom Belanom i Giulianom.Ulaznice za veliki koncert Klape Rišpet mogu se kupiti  na recepciji Herceg Etno sela, info pult Mepas mall-a, ili online putem sustava kupikartu.ba.Partneri koncerta: Elektroprivreda HZHB, JP Parkovi Ljubuški i TZ Ljubuški.    

Guštajte u Međugorju uz najveće hitove Klape Rišpet 5.8.!

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

13 h 53 min

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024