Dnevni.ba - PRELOADER

Komšiluk Karleuše i Tošića otkrio tajne: Sada je jasno s kim se bivši fudbaler viđa i gdje živi

11 Lip 2024


Komšiluk Karleuše i Tošića otkrio tajne: Sada je jasno s kim se bivši fudbaler viđa i gdje živi
Tošić i Karleuša

O incidentu u porodičnoj kući Duška Tošića i Jelene Karleuše već danima bruje regionalni mediji. 

Podsjećamo, Karleuša je u subotu prijavila svog supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je i policija reagirala. 

Ekipa Kurira posjetila je ulicu u kojoj im se nalazi nova kuća, koju su kupili od selektora Srbije Dragan Stojkovića Piksija, ali i onu gdje su živjeli prije toga, te su porazgovarali s komšijama para. 

- Ovdje sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze kćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vrijeme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovdje ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovdje, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vrijeme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i ljepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad - rekao je jedan bračni par iz ulice gdje je Karleuša živjela donedavno, pa su dodali:

- Nismo je dugo vidjeli da bude tu u isto vrijeme kad i Duško, ali vjerovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje - da svako ima svoj mir i svoje mjesto gdje može da ode kad poželi da se osami i pobjegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve riješiti uskoro. Bili su divan par, baš je bezveze da se sve ovako završi - rekle su nam komšije, piše Kurir.

MUZIKA


MOSTAR

Večer vrhunskog jazza u MC Pavarotti Mostar: Modular Srđana Ivanovića

Na scenu MC Pavarotti u Mostaru, u četvrtak, 20. lipnja u 21.00 sat stiže jedinstvena vizija mode...

6 h 59 min

KRALJEVSKI FESTIVALU U JAJCU

Na vodopadu Plive nastupaju 22.6. Crvena Jabuka, a 23.6. Tomislav Bralić i klapa Intrade

Regionalne muzičke zvijezde stižu u Jajce na Kraljevski festival zabave gdje će u subotu, 22.6. n...

9 h 55 min

SVIMA KOJI SU PALI NA DNO PORUČUJEM DA NISU SAMI!

Mislav Ramljak objavio novu autorsku pjesmu „Ti si tu“

Piše: Antonela Marinović Musa  mostar@dnevni-list.ba   Nedugo nakon št...

12 Lip 2024