Dnevni.ba - PRELOADER

Konačan kraj nekadašnjeg najpoznatijeg para na svijetu

29 Ožu 2024


Konačan kraj nekadašnjeg najpoznatijeg para na svijetu
Brad Pitt i Angelina Jolie

Višegodišnja bitka oko razvoda glumačkog para Brada Pitta i Angeline Jolie konačno se bliži kraju jer je slavni glumac sada navodno "odustao od traženja skrbništva nad djecom" koju ima s filmskom zvijezdom.

Izvor je rekao za DailyMail.com da je par, koji je bio u teškom sudskom obračunu otkako su se razišli 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno približavaju završetku ovog procesa. Kraj se očekuje do ljeta, tvrdi izvor.

Iako je Brad prvotno tražio dogovoreno podijeljeno skrbništvo nad šestero djece, insajder je sada otkrio da on više "ne zagovara to". Veliku je ulogu odigrala i činjenica da je veći dio njihove djece kroz proces rastave "ostario". Naime, samo 17-godišnja Shiloh te 15-godišnji blizanci Knox i Vivienne još su uvijek mlađi od 18 godina. Doduše, Shiloh će navršiti 18 u svibnju.

To znači da će 48-godišnja Angelina zadržati primarno fizičko skrbništvo nad djecom, a on će imati pravo na posjećivanje, prenosi jutarnji.hr.

S druge strane, 22-godišnji Maddox, 20-godišnji Pax i 19-godišnja Zahara imaju kompliciran odnos s Bradom, a zbog odrasle dobi nisu obuhvaćeni ikakvim ugovorima o skrbništvu.

Isto tako, dalo se naslutiti da njihova djeca nisu u dobrim odnosima s poznatim ocem. Posvojeni sin Pax navodno nije razgovarao s glumcem od zloglasne tučnjave u privatnom zrakoplovu koja je okončala ovaj slavni brak, a navodno više ni ne smatra Brada roditeljem.

Još 2020. godine, na svom privatnom Instagram računu, nazvao je Brada "propalicom svjetske klase" i "osobom vrijednom prezira" zbog koje njegovo četvero najmlađe djece "drhti od straha". U jednoj je objavi na Instagramu istaknuo kako Brad "uvijek iznova dokazuje da je užasna i prezrena osoba".

Osim toga, Zahara je promijenila ime u "Zahara Jolie", odnosno, više se ne zove "Zahara Jolie Pitt", što je zapravo njezino službeno ime.

Prema riječima Angelininih prijatelja, "Brad ne može kriviti nikog osim samog sebe".

-Sve što Angelina želi je popraviti njihovu obitelj i krenuti dalje - ističe izvor, odnosno, Angelinin prijatelj.

Podsjetimo, ovaj zvjezdani par započeo je svoju turbulentnu vezu 2005. godine i odmah su potaknuli kontroverze. Upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith", dok je on još bio u braku sa zvijezdom ‘Prijatelja‘ Jennifer Aniston, a gotovo odmah su se pojavile glasine da je prevario svoju tadašnju suprugu.

Taj je "ljubavni trokut" zaintrigirao cijeli svijet i punio tabloide, a Brad je svakom prilikom demantirao da je bio nevjeran svojoj bivšoj. Par, nazvan "Brangelina", ubrzo je postao holivudski "it" par, a svoju su vezu ozakonili 2014. godine na tajnovitom vjenčanju u Francuskoj.

Naime, sve je krenulo nizbrdo 2016. godine kada je glumica zatražila razvod jer je, prema njezinim izjavama, Pitt bio nasilan tijekom spomenutog putovanja privatnim avionom. Optužbe da je nasilan bile su odbačene i on je oslobođen, pa je zatražio zajedničko skrbništvo. Ipak, vrhunac njihove svađe dogodio se 2021. kada je glumica prodala svoj udio u "Chateau Miravalu", francuskom vinogradu, zbog čega ju je Pitt optužio da je organizirala "neprijateljsko preuzimanje" posla.

FILM


SHADOW

Keanu Reeves glumit će u novom filmu o uspješnoj videoigri

Keanu Reeves pridružuje se glumačkoj postavi još jedne popularne franšize. The Holl...

10 h 41 min

KIRSTEN DUNST

Govorili su mi da imam ružne zube, nisam željela napumpati usta

Od 41 godine života, američka gluica Kirsten Dunst 38 radi kao glumica. No, za razliku od mnogih ...

15 Tra 2024

U Sarajevu održana komemoracija Veljku Bulajiću

SARAJEVO, (FENA) - Veljko Bulajić nakon raspada Jugoslavije nije izdao svoje ideale za razliku od...

13 Tra 2024