Dnevni.ba - PRELOADER

Lewis Hamilton odbio je ulogu u Top Gunu i požalio zbog te odluke

08 Tra 2024


Lewis Hamilton odbio je ulogu u Top Gunu i požalio zbog te odluke
Intervju za GQ

Lewis Hamilton u nedavnom je intervjuu za GQ otkrio da mu je žao što je jednom prilikom odbio surađivati s Tomom Cruiseom na popularnom blockbusteru, prenosi The Hollywood Reporter.

Hamilton je upoznao Cruisea na setu filma Edge of Tomorrow, a od tog dana ostali su u kontaktu. Cruise je vozaču Formule 1 slao poruke podrške prije utrka, a Hamilton ga je nakon nekog vremena zamolio da mu da ulogu u nastavku Top Guna.

"Rekao sam mu: 'Čovječe, ako ikad budeš snimao Top Gun 2, glumit ću domara. Samo me pusti da budem u filmu'", izjavio je Hamilton.

Kada je film Top Gun: Maverick ušao u fazu pretprodukcije, Cruise se sjetio Hamiltonove molbe i proslijedio njegov kontakt redatelju Josephu Kosinskom. Kosinski je nazvao mladog vozača i ponudio mu ulogu jednog od pilota.

No Hamilton je odlučio odbiti ulogu jer nije imao nikakvo glumačko iskustvo, a raspored mu je bio pretrpan zbog priprema za utrke. Glumac je kasnije požalio zbog svoje odluke.

"Kao prvo, nikad nisam pohađao satove glume i nisam htio biti razlog neuspjeha filma", objasnio je Hamilton. "Kao drugo, jednostavno nisam imao dovoljno vremena da se posvetim filmu. Sjećam se da sam to trebao reći Tomu i Joeu, što mi je slomilo srce. Naravno, kasnije sam požalio zbog te odluke. Nakon što su mi pokazali film, pomislio sam: 'Ovo sam mogao biti ja!'"

Iako ga nismo imali priliku gledati u Top Gunu, Hamilton surađuje s Kosinskim na nadolazećem filmu o Formuli 1, u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt. Hamilton na filmu radi kao jedan od producenata kako bi se pobrinuo da film realistično prikaže svijet automobilističkih utrka, prenosi index.hr.

FILM


AMERIČKI GLUMAC

Keanu Reeves snimljen na setu novog filma

Keanu Reeves snimljen je na setu svog novog filma Outcome, a ponovo je pokazao poniznost po kojom...

13 h 9 min

CATE BLANCHETT

Slavna glumica vrijedna 95 milijuna dolara: "Ja sam srednja klasa"

Glumica Cate Blanchett dobila je oštre reakcije na internetu nakon što je na Filmsk...

22 Svi 2024

MATTHEW PERRY

Policija pokrenula istragu o smrti Matthewa Perrya: Ko je nabavio drogu

Policija Los Anđelesa (LAPD) i Administracija za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenuli su zajednič...

22 Svi 2024