Dnevni.ba - PRELOADER

Medvjed upao u kuću u SAD-u i napao tinejdžera, spasio ga brat (18)

28 Svi 2024


Medvjed upao u kuću u SAD-u i napao tinejdžera, spasio ga brat (18)
Medvjed

TINEJDŽERA u Arizoni je brat, također tinejdžer, spasio od crnog medvjeda nakon što je životinja upala u njihovu vikendicu. Medvjed je 15-godišnjaka izgrebao po licu te je nakon napada sjeo na kauč koji se nalazi na trijemu kuće.

Medvjed je napao 15-godišnjeg Brighama Hawkinsa u jednoj od dvije kuće na obiteljskom imanju u Alpineu. Medvjed je ušao u kuću kroz ulazna vrata i udario tinejdžera po glavi, ispričala je njegova majka Carol za Sky News.

"Brigham ima neurološki poremećaj i sigurno bi ga medvjed ubio da moj drugi sin Parker (18) nije intervenirao", kazala je majka tinejdžera. Kada ga je medvjed napao, Brigham je počeo vrištati.

Medvjed lovio 18-godišnjaka
"Parker je dotrčao iz druge kuće na imanju nakon što je čuo da njegov brat vrišti. Prvo je pomislio da je to neka vrsta velikog psa. Medvjed je odmah ugledao Parkera i počeo ga loviti. To je Brighamu dalo vremena da zatvori vrata kuće. Parker se uspio vratiti u drugu kuću, a medvjed ga je slijedio. 

Medvjed je šetao imanjem dok smo ga gledali kroz prozor, a potom je sjeo na kauč na trijemu i samo gledao oko sebe. Bilo je suludo. Zvala sam policiju i susjeda u pomoć. Moj suprug je čekao da medvjed skrene pogled kako bi odjurio do kuće u kojoj je bio Brigham", ispričala je majka, prenosi Index. 

 Zaposlenici Odjela za divljač i ribu u Arizoni došli su na mjesto događaja, no do njihovog dolaska medvjed više nije nikoga napadao.

"Nakon što su stigli na mjesto događaja, službenici Odjela za divlje životinje uspjeli su brzo locirati i otpremiti medvjeda", priopćio je Odjel. Medvjed je bio mužjak za kojeg se procjenjuje da ima tri godine, priopćeno je.

Carol Hawkins kaže da je njezin sin bolje i da je već primio niz cjepiva protiv bjesnoće kao mjeru opreza, piše Sky News.

Vijesti iz svijeta


ILARIA SALIS

Talijanka puštena iz kućnog pritvora u Budimpešti jer je izabrana u EU parlament

TALIJANSKA antifašistička aktivistica Ilaria Salis puštena je iz kućnog pritvora u ...

6 min

EU

Charles Michel ima novi plan kako uništiti von der Leyen, otkantao je za večeru, diplomati u nevjerici: ‘Očajan čovjek!‘

Charles Michel smislio je najnoviji plan kako srušiti Ursulu von der Leyen, piše PO...

5 h 35 min

‘MIROVNA MISIJA‘

Svjetska elita okuplja se u Švicarskoj, stižu čak i Putinovi ‘sateliti‘ - i svi imaju isti cilj. Zelenski je oduševljen!

Svjetski čelnici priključit će se ovog vikenda ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom na s...

5 h 42 min