Dnevni.ba - PRELOADER

MUP KSB: U Travniku pronađeno oko 1 kg opojne droge speed

28 Svi 2024


MUP KSB: U Travniku pronađeno oko 1 kg opojne droge speed
MUP KSB

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Središnja Bosna (KSB),  tim za borbu protiv zloupotrebe opojnih PU i PS Travnik i Jedinica za specijalističku podršku MUP-a  su u nedjelju, 26. svibnja prilikom pretresa putničkog vozila marke Touareg pronašli oko kilogram bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, prenosi Fena.

Naime, akcija je izvedena u suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom. Izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke Touareg, kao i vozača A.F. rođen 1989. godine, suvozača A.Č. rođen 1989. godine i putnika u vozilu S.V. rođen 1985. godine, svi iz Sarajeva. Pretres je izvršen na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik.

Prilikom navedenog pretresa pronađeno je i oduzeto oko 1 kg bijele praškaste materije upakirane  u pvc foliju, za koju se sumnja da je opojna droga speed, jedna međunarodna policijska iskaznica, jedna svjetlosno-zvučna policijska signalizacija - “blinkeri”, sredstvo za vezivanje - “lisice”, crna potkapa - “fantomka” i jedan taktički prsluk, objavio je MUP KSB-a.

U suradnji  s nadležnim županijskim tužiteljstvom osumnjičeni su uhićeni i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi s kaznenim djelima "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" i "Lažno predstavljanje."

Crna kronika


UŽAS

Novi detalji: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu rođena živa, traži se majka

Slučaj koji je potresao javnost u Bosni i Hercegovini, kada je mrtva novorođena beba pronađena u ...

2 h 26 min

REKONSTRUKCIJA NESREĆE Evo zbog čega će večeras biti zatvoren ulaz u Mostar

Na dijelu magistralne ceste M-17, od raskrižja kod benzinske crpke 'Ina' (Zalik) pa do Sutine več...

7 h 57 min

SARAJEVOM VLADAJU 'NARKOSI' I ZELENI 'BATINAŠI'

DIJAGNOZA Droga, kriminal, oružje, umrežena policija!

Od 2018. godine u BiH nije provedeno egzaktno istraživanje i procijenjena opća sigurnost njezinih...

12 h 39 min