Dnevni.ba - PRELOADER

Načelnik policijske uprave: ‘Danka se probudila u automobilu, suvozač ju je ubio‘

05 Tra 2024


Načelnik policijske uprave: ‘Danka se probudila u automobilu, suvozač ju je ubio‘
SRPSKI MEDIJI PIŠU

Dvojica radnika "Vodovoda" iz Bora priznali su ubojstvo male Danke Ilić, a detalji iz istrage sve su mučniji, javljaju srpski mediji.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u Info jutru na Informer televiziji, iznio nove uznemirujuće detalje.

Naime, nakon što su radnici "Vodovoda" automobilom udarili Danku, mislili su da je mrtva i ubacili su je u prtljažnik. No, Cmolić ističe da je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

-Po njihovim navodima stali su blizu kuće kako bi se pomokrili. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo tijekom vožnje i suvozač je zadavio Danku. Oni se ne mogu dogovoriti oko toga tko ju je zadavio, a kasnije su je bacili na deponij - rekao je načelnik UKP i dodao:

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je odbacio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usuglašeni o samom ubojstvu djeteta. Danka je bila u nesvijesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila. Jedan od njih ju je zadavio i na kraju su se riješili tijela na deponiju - ispričao je Cmolić.

 

Vijesti iz svijeta


RAMZAN KADIROV

Čečenski lider Kadirov: Sanjam da nakon rata Zelenski završi u mom podrumu u Čečeniji

Čečenski lider Ramzan Kadirov rekao je kako bi volio da predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski n...

3 h 4 min

SPLIT

U Splitu udario ženu šakom u glavu jer mu je ušla u traku bez žmigavca

DANAS oko 13 sati je na Sućidru, točnije u Velebitskoj ulici u Splitu, došlo do narušavanja javno...

3 h 27 min

ANDREJ PLENKOVIĆ

Plenković o prijetnji Nacionalu: Osuđujem sve prijetnje novinarima

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio je Postaju granične policije Cetingrad, a tom prig...

3 h 51 min