Dnevni.ba - PRELOADER

Novi HELL Summer Cool duo - jer ljeto nije potpuno bez primamljivih HELL ukusa

20 Lip 2024


Novi HELL Summer Cool duo - jer ljeto nije potpuno bez primamljivih HELL ukusa

Ljetni HELL ukusi su uvijek veličanstveni pratioci tokom ljetnih vrućina, pa se iz tog razloga HELL vratio sa dva nova limitirana izdanja Summer Cool ukusa s posebnim morskim izgledom pakovanja! Ove godine uzbuđenje je još veće jer novo ograničeno izdanje oduzima dah i osvojit će vas već prvim gutljajem. Kombinacija kiselog ukusa grejpa i egzotičnog ukusa guanabana-manga omogućava vam da uživate u ljetu u svim raznolikostima njegovih ukusa!

GROOVY GRAPEFRUIT

I vi možete početi ovu avanturu s novim ograničenim izdanjem HELL SUMMER COOL Groovy Grejpfruit energetskim napitkom - samo nabacite cool outfit, stavite napitak u led i uživajte u trenutku! Naš neodoljivi energetski napitak s ukusom citrusa i grejpfruta ima pakovanje sa motivima  plaže, tako da se odmah možete opustiti i prepustiti ljetnom iskušenju.

CHILLIN’ GUANABANA-MANGO

Upijajte ljeto uz novo ograničeno izdanje HELL SUMMER COOL Chillin' Guanabana energetskog napitka i otplutajte na talasu egzotičnog ukusa! Dizajnirali smo naš novi energetski napitak s ukusom guanabana-manga s neodoljivim laganim stilom plaže - inspirisanim azurno plavim morem i pješčanim obalama.

Pred vama su dva nova ograničena izdanja, ali s HELL-om neke stvari su uvijek iste i zato članovi ljetnog dua dolaze sa 5 vitamina, 32 mg/100 ml kofeina, bez konzervansa, te u aluminijumskoj ambalaži koja se može beskonačno reciklirati! Novi Summer Cool ukusi će donijeti osvježenje tokom toplih dana, bilo da ste u gradu zatrpani poslom ili ležite u hladu palme na moru. Uz Summer Cools moći ćete istinski doživjeti ljeto i uživati ​​u svježini i voćnom ukusu.

Uđite u ritam ljeta uz HELL SUMMER COOL Groovy Grejpfrut ili odaberite HELL SUMMER COOL Chillin’ Guanabana i surfajte na najboljim valovima s ovim egzotičnim ukusima. 

Začinite najtopliju sezonu primamljivim Summer Cool ukusima!

Biznis


U Neumu predstavljanje projekta projekt 'Obuka za zapošljavanje u turističko-ugostiteljskom sektoru u Hercegovini'

U Neumu, u Galeriji Grand Hotela, u utorak s početkom u 12.30 sati, predstaviti će se projekt 'Ob...

15 Srp 2024

NAFTA

Cijene nafte pale, uzrok spor oporavak kineskog gospodarstva

Na svjetskim su tržištima cijene nafte prošloga tjedna pale više od 1 posto. Ovo je uglavnom posl...

15 Srp 2024

A PRIJE DOLASKA NA VLAST OBEĆAVALI NIKAD VIĐEN STANDARD BH. ŽITELJA

Minimalnom plaćom možete pokriti tek petinu mjesečne potrošačke korpe

Piše: Dragan Bradvica dragan@dnevni-list.ba Sva politika, ideologija, orijentacije 'lijevo, cen...

14 Srp 2024