Dnevni.ba - PRELOADER

Omiljena Klapa Cambi večeras prvi put pred publikom u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

17 Kol 2023


Omiljena Klapa Cambi večeras prvi put pred publikom u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju

Za kraj ljeta u amfiteatru publiku očekuje vokalno intenzivan koncert u kojemu će Cambi ponuditi ono najbolje iz svoje dugogodišnje karijere

Sve su generacije Klape Cambi koja djeluje od davne 1986. godine bile sjajne. No, na radost publike, nedavno se ponovo okupila njezina zlatna generacija, kako ih zovu od milja.
Stasali pod vodstvom Rajmira Kraljevića, svojim autorskim pjesmama, klapu su podigli na novi nivo. Stoje iza hitova „Ne more mi bit“, „Od zipke do križa“, „Kriva karta“, „Do pobjede“ „Neću se pridat“, te mnoštva drugih.
Upravo u nastupu ove zlatne generacije Klape Cambi imamo priliku uživati večeras od 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju. Moćni glasovi klape Cambi i najljepša ljetna pozornica na prostoru Hercegovine- amfiteatar
Herceg etno sela u Međugorju, čine savršenu kombinaciju za večer za pamćenje, s kojim će završiti kulturni događaji „Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“.
Članovi ove proslavljene klape ne kriju zadovoljstvo zbog nastupa pred svojom publikom na ovoj hercegovačkoj pozornici.
„ Ova pozornica je dugo bila naša tiha želja. Poziv je došao prirodno, brzo smo se dogovorili i radujemo se nastupu pred našom publikom u ovom lijepom prostoru. Nastup u amfiteatru je dodatno izazovan jer ste suočeni s publikom sa svih strana u širokom vidokrugu i i konfrontirate se s ljudima. To su intenzivniji i intimniji koncerti, stoga se radujemo, nadamo se da će doći u velikom broju“, kazao je uoči koncerta član Klape Cambi Hrvoje Lozančić, te najavio što večeras spremaju za svoju publiku.
„Bit će drukčije, kao što je svaka klapa drukčija. Ponudit ćemo jedan koncert vokalno intenzivan, nastojeći zastupiti sve faze djelovanja klape kroz dugu povijest, od a capella napjeva, do svega onoga što radimo zadnjih nekoliko godina u domeni klasične ili mainstream dalmatinske pop glazbe. To je formula za koju mogu reći da zanima publiku“, kazao je Hrvoje Lozančić iz Klape Cambi.
Ulaznice se danas mogu kupiti po cijenama 25 KM VIP i 20 KM tribine online preko sustava entrio.ba, recepciji Herceg etno sela, Caffe bar-u Bell Ami (Ljubuški), te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru do 15 sati.
Ulaznice će biti moguće kupiti i večeras od 19 sati na ulazu u amfiteatar.

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

15 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024