Dnevni.ba - PRELOADER

Opečena beba iz Solina sedirana, izvan je životne opasnosti

04 Ožu 2024


Opečena beba iz Solina sedirana, izvan je životne opasnosti

Jednoipolgodišnja djevojčica koja je jučer zadobila teške opekline lica i šake u solinskim Blacama i dalje je hospitalizirana u KBC-u Split, sedirana je kako ne bi trpjela bolove, no izvan je životne opasnosti, doznaje se jutros u bolnici.

"​Djevojčica je i dalje sedirana da ne osjeća bolove, stanje je dobro, nije u životnoj opasnosti i stalno je pod prismotrom liječnika. Dobila je opekline lica i šake i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja za djecu", rekla je Kristina Bitanga iz Ravnateljstva bolnice.

Policija je dojavu o toj teškoj nesreći dobila ​u nedjelju oko 14 sati kada ​im je iz splitske bolnice javljeno da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

Nešto kasnije policija je izvijestila kako je do nesreće došlo u pomoćnom objektu (pušnici) gdje je 51-godišnjak pripremao paljenje vatre pomoću zapaljive tekućine iz boce. U jednom trenutku vatra je zahvatila bocu, a muškarac ju je u panici odbacio u dvorište u kojemu se nalazila djevojčica koja je tom prilikom zadobila opekline po tijelu.

"Na mjestu događaja je obavljen očevid, a kriminalističko istraživanje tog događaja je i dalje u tijeku. Javnost će biti obaviještena nakon završenih policijskih radnji", kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Hina

leftorcms::common.uncategorized


SVJETSKI DAN IZBJEGLICA

Svjetski dan izbjeglica danas će biti obilježen i u BiH

Svjetski dan izbjeglica je međunarodni događaj koji svake godine, 20. juna, organiziraju Ujedinje...

20 Lip 2024

IZRAELSKA VOJSKA

UN upozorava Izrael da ne napada Rafah: "To bi izazvalo epsku humanitarni katastrofu"

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres upozorio je izraelsku vojsku da ne širi svoj na...

11 Svi 2024