Dnevni.ba - PRELOADER

Pogledajte kako se Klapa Cambi priprema za koncert u Međugorju

07 Kol 2023


Pogledajte kako se Klapa Cambi priprema za koncert u Međugorju

Veliko zanimanje za koncert jedne od najboljih i najnagrađivanijih klapa iz Hrvatske-Klape Cambi u Međugorju

Mnogi obožavatelji Klape Cambi požurili su iskoristiti pretprodajne cijene ulaznica za dugoočekivani koncert, koji će se održati za točno 10 dana u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti po nižim cijenama 25 KM VIP i 20 KM tribine online preko sustava entrio.ba, recepciji Herceg etno sela (Međugorje), Caffe bar-u Udruge Navijača Dinamo u srcu-Brotnjo (Čitluk), Caffe bar-u Bell Ami (Ljubuški), te na info pultu Mepas Mall-a (Mostar).

Koliko Klapu Cambi voli publika, ali i struka, dokazuju mahom rasprodani koncerti, te brojne osvojene nagrade, a svojoj kolekciji nedavno su pridodali još jednu- prošli tjedan proglašeni su za apsolutne pobjednike 14. Festivala marijansko-duhovne klapske pjesme „Klape Gospi Sinjskoj“.

Moćni glasovi klape Cambi i najljepša ljetna pozornica na prostoru Hercegovine, čine savršenu kombinaciju za večer za pamćenje- 17. kolovoza od 21 sat.

Članovi ove proslavljene klape ne kriju koliko se vesele ovoj večeri, što su i otkrili u svojoj video najavi međugorskog koncerta u kojoj su otpjevali stihove svog velikog hita „Ne more mi bit“.

„Pozivamo publiku na naš koncert u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju. Mi se baš radujemo, evo nakon dugo godina tihe želje, konačno smo na toj pozornici. Kupite kartu na vrijeme“, poručili su iz Klape Cambi.

Njihove pjesme „Ne more mi bit“, „Kriva karta“, „Dugo nije pala kiša“, „Popucale rebatine“, „Od zipke do križa“, „Jedna rič“, „Sad kada došla si“… pojedinačno za sebe imaju nekoliko milijuna slušanja na servisu Youtube.

Generalni sponzor koncerta: HT Eronet

Sponzori: Brza pošta 1323, Džajić commerce, Pfanner, voda Leda i Namex.

Medijski pokrovitelj koncerta: Dnevni list

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

13 h 18 min

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024