Dnevni.ba - PRELOADER

Povodom svog rođendana Žera časti: Danas pogodnost za kupce ulaznica u Mepas Mall-u

18 Srp 2023


Povodom svog rođendana Žera časti: Danas pogodnost za kupce ulaznica u Mepas Mall-u

Bliži se koncert legendarne Crvene jabuke u amfiteatru Herceg eto sela u Međugorju. U četvrtak od 21 sat uživat ćemo u najvećim hitovima ovog benda uz koje su mnogi odrastali, zaljubljivali se.

Budući se koncert održava na dan rođendana frontmena benda- Dražena Žerića, organizatori su u suradnji sa izvođačem odlučili nagraditi kupce danas na prodajnom mjestu info pult u Mepas Mall-u.

„Dakle, prvih 50 kupaca koji danas kupe ulaznicu za tribine, drugu će za svoje društvo dobiti na poklon. Ova pogodnost se može iskoristiti isključivo danas na prodajnom mjestu info pult Mepas Mall-a u Mostaru. Ulaznice za tribine u novom, drugom kontingentu su po cijeni 25 KM“, poručili su organizatori.

U svojoj bogatoj karijeri Crvena jabuka, jedan od najboljih i najpopularnijih pop bendova, svirao je gotovo na svim kontinentima, a ove godine na samo Valentinovo zasvirao je po prvi put u zagrebačkoj Areni. 

Interes publike je bio očekivano velik, a rasprodana Arena pokazala je da je publika imala veliku želju ovaj legendarni bend gledati i slušati na najvećoj hrvatskoj pozornici.Ulaznice za koncert u Međugorju potražite na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, Mjenjačnici i info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, Caffe bar-u Bell Ami u Ljubuškom i online kupikartu

DNEVNI


U novom broju donosimo

Novi broj

13 h 16 min

U novom broju donosimo

Novi broj

13 Srp 2024

U novom broju donosimo

Novi broj

12 Srp 2024