Dnevni.ba - PRELOADER

Sam Raimi progovorio o potencijalnom četvrtom filmu o Spider-Manu

02 Tra 2024


Sam Raimi progovorio o potencijalnom četvrtom filmu o Spider-Manu
Intervju za CBR

Sam Raimi je u intervjuu za CBR otkrio radi li trenutno na četvrtom filmu o Spider-Manu, prenosi Deadline. Poznati redatelj je 2002. započeo trilogiju u kojoj su glumili Tobey Maguire kao Spider-Man, Kirsten Dunst kao MJ Watson i James Franco kao Harry Osborn. Posljednji nastavak trilogije izašao je 2007. godine, piše index.hr.

Internetom se već neko vrijeme šire glasine da Raimi planira udružiti snage s Maguireom kako bi snimio film Spider-Man 4.

"Nisam još ništa čuo o tome", izjavio je redatelj. "Pročitao sam tu vijest, ali još uvijek ne radim na tom filmu. Marvel i Columbia doživjeli su uspjeh s trenutnim Spider-Manom i nisam siguran hoće li mi se javiti i reći: 'Ljudi, možemo ispričati i ovu priču!'"

"Nisam siguran, ali volim sve nove filmove o Spider-Manu. Svidio mi se film Spider-Man: Put bez povratka. Stvarno je bilo nevjerojatno ponovno vidjeti Tobeyja", dodao je.

Iako nakon 2007. godine nije više snimao filmove o Spider-Manu, Raimi je 2022. godine režirao Marvelov hit Doctor Strange u multiverzumu ludila.

"Nisam pričao s Tobeyjem o tome, ali možda su Marvel ili Columbia Pictures pričali s njim", nastavio je Raimi. "Nedavno sam radio s Marvelom na filmu Doctor Strange u multiverzumu ludila, tako da sam u dobrim odnosima s njima. Siguran sam da bih nešto čuo da je u planu novi film."

Raimi je još 2022. godine izjavio da bi htio raditi na četvrtom filmu o Spider-Manu jer voli surađivati s Maguireom i Dunst, ali nije još smislio priču za novi nastavak.

FILM


SHADOW

Keanu Reeves glumit će u novom filmu o uspješnoj videoigri

Keanu Reeves pridružuje se glumačkoj postavi još jedne popularne franšize. The Holl...

9 h 8 min

KIRSTEN DUNST

Govorili su mi da imam ružne zube, nisam željela napumpati usta

Od 41 godine života, američka gluica Kirsten Dunst 38 radi kao glumica. No, za razliku od mnogih ...

15 Tra 2024

U Sarajevu održana komemoracija Veljku Bulajiću

SARAJEVO, (FENA) - Veljko Bulajić nakon raspada Jugoslavije nije izdao svoje ideale za razliku od...

13 Tra 2024