Dnevni.ba - PRELOADER

Šesti Pirati s Kariba imat će nove glumce i priču

27 Ožu 2024


Šesti Pirati s Kariba imat će nove glumce i priču
Najavio producent

Filmski producent Jerry Bruckheimer otkrio je novosti oko šestog filma u franšizi Pirati s Kariba (eng. Pirates of the Caribbean). U filmovima iz franšize glavnu ulogu imao je Johnny Depp, koji je utjelovio legendarnog pirata Jacka Sparrowa.

Kako prenosi Collider, čini se da će šesti film biti napravljen kao reboot te neće imati veze sa Jackom Sparrowom. Bruckheimer je bio producent i na originalnom filmu, a nedavno je u razgovoru za ComicBook.com otkrio da će se snimati nastavak, ali s novim glumcima koji će ispričati nove priče. Dodao je da nije siguran hoće li se prvo snimati nastavak Pirata ili Top Guna, na kojem također radi.

"Teško je reći. Stvarno ne znamo. S Top Gunom imate glumca koji je ikoničan i briljantan. Koliko filmova snima prije nego što snimi Top Gun, ne mogu vam reći. No ponovno ćemo raditi Pirate, njih je lakše napraviti jer ne moramo čekati određene glumce", komentirao je producent, prenosi Collider.

 
Posljednji film je izašao 2017. godine
Peti film iz franšize, Pirati s Kariba: Salazarova osveta, izašao je još 2017. godine i dobio poprilično loše ocjene kritičara. Na temelju 292 recenzije, kritičari su film ocijenili sa samo 30 posto, dok ga je publika ocijenila sa 60 posto. Mnogi su kritičari bili razočarani pričom i općim dojmom filma.

Paul Whitington iz Irish Independenta napisao je: "Zapleti ovih filmova oduvijek su bili besmisleni, ali ovaj se čini jednostavno glupim." Negativnu kritiku na film napisao je i Brian Eggert iz Deep Focus Reviewa. "Ovo je nepotreban film koji na najnezanimljivije načine donosi upravo ono što publika očekuje", napisao je Eggert, prenosi index.hr.

Čak ni povratak poznatih glumaca nije pomogao da film ostavi dobar dojam na kritičare. "Orlando Bloom je nedvojbeno najbolji dio 'Pirata 5', ali ga nema ni približno dovoljno u filmu", napisala je Kirsten Acuna iz Insidera.

FILM


ANGELINA JOLIE

Što znači nova tetovaža na dekolteu Angeline Jolie?

Holivudska glumica Angelina Jolie pozirala je sa svojom 15-godišnjom kćeri Vivienne na crv...

4 h 44 min

SHANNEN DOHERTY

Shannen Doherty optužuje bivšeg muža: Moj novac za liječenje trošio je na ljubavnicu

Zvijezde serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty kritizirala je bivšeg supruga Kurta Iswarienk...

17 h 56 min

WILL SMITH

Will Smith radi na znanstvenofantastičnom filmu inspiriranom popularnim bestselerom

Nakon uspjeha akcijskog filma Bad Boys: Ride or Die, Will Smith ponovno udružuje snage s filmskim...

19 Lip 2024