Dnevni.ba - PRELOADER

Skandalozna izjava Vučićeva potrčka kojeg optužuju da je orgijao s maloljetnicama

24 Svi 2024


Skandalozna izjava Vučićeva potrčka kojeg optužuju da je orgijao s maloljetnicama
'Oni su genocidan narod'

Skandalozna izjava Dragana Markovića Palme, bliskog Vučićeva suradnika, stiže iz Srbije samo dan nakon što je Opća skupština UN-a izglasala rezoluciju o genocidu u Srebrebnicu. Naime, Palma, koji je dio političke liste Aleksandra Vučića, a za kojeg je hrvatska javnost primarno čula u aferi oko podvođenja maloljetnica koje je navodno na svojim zabavama nudio raznim srpskim bizinsmenima pa čak i ministrima, izjavio je da je Nijemci "genetski genocidan narod".

Marković je u priopćenju svoje stranke Jedinstvena Srbija (čiji je i predsjednik) ovoj izjavi pridodao i kvalifikaciju da europske zemlje - osim Mađarske, Grčke, Slovačke i C ipra - ne odlučuju samostalno te da su zeleno svjetlo ZA rezoluciju stisle zbog nečijeg telefonskog poziva.

Nema sumnja da će ova izjava Palme podići veliku buru i među njemačkom diplomacijom u Srbiji. Podsjećamo, Njemačka je predložila usvajanje spomenute rezolucije o Srebrenici koju su jučer na Općoj skupštini UN-a potvrdile 84 države. Protiv je bilo 19, a suzdržanih 68.

Vijesti iz svijeta


ILARIA SALIS

Talijanka puštena iz kućnog pritvora u Budimpešti jer je izabrana u EU parlament

TALIJANSKA antifašistička aktivistica Ilaria Salis puštena je iz kućnog pritvora u ...

23 min

EU

Charles Michel ima novi plan kako uništiti von der Leyen, otkantao je za večeru, diplomati u nevjerici: ‘Očajan čovjek!‘

Charles Michel smislio je najnoviji plan kako srušiti Ursulu von der Leyen, piše PO...

5 h 52 min

‘MIROVNA MISIJA‘

Svjetska elita okuplja se u Švicarskoj, stižu čak i Putinovi ‘sateliti‘ - i svi imaju isti cilj. Zelenski je oduševljen!

Svjetski čelnici priključit će se ovog vikenda ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom na s...

5 h 59 min